Mindenkinek voltak már kínos pillanatai mások előtt, például elesett, felfújta a szoknyáját a szél vagy letört a cipője sarka. Ezeket sokan igyekeznek mihamarabb kitörölni az emlékezetükből, viszont vannak, akik viccesen fogják fel és még a barátaiknak is beszámolnak róla.
Megmutatjuk, a sztárok hogyan viselkednek zavarba ejtő helyzetekben.

1. Elizabeth Olsen mosollyal reagált a nagy széllökésre, ami fellibbentette a szoknyáját, és a táskájával mentette a helyzetet.

2. Jennifer Garner majdnem elesett az Oscar-díj-átadót követő partin, de szerencsésen megőrizte az egyensúlyát, amit végül mosollyal nyugtázott.

3. Marion Cotillard tudta, hogyan vegye fel a földről elegánsan a lepottyant fülbevalóját, majd úgy sétált tovább a vörös szőnyegen, mintha mi sem történt volna.

4. Ming Xi mosolygott az esése után is.

5. Neked is ilyen lenne az arckifejezésed, miközben próbálsz nem leejteni valamit?

6. Jessica Chastain nem félt pózolni a kamerák előtt a nagy szél ellenére sem.

7. Jennifer Lopez ruhája széthasadt a varrásnál, pont a kamerák előtt. De a mosolya elterelte erről a figyelmet.

8. Zachary Quintóval jól kiszúrt a sminkese. De a színész ezzel mit sem törődve, magabiztosan sétált végig a vörös szőnyegen.

9. Behati Prinsloo majdnem elhagyta a ruháját, de Adam Levine közbelépett.

10. Helen Mirren belegabalyodott a ruhájába és majdnem elesett a vörös szőnyegen. De méltóságteljesen felállt, és folytatta az útját.

11. Gigi Hadid cipőjének sarka letört, rögtön azután, hogy kilépett a kifutóra. A modell azonban nem jött zavarba, mezítláb sétált tovább.

12. Jessica Simpson cipőjének sarka beragadt a rácsok közé. Az énekesnő csak nevetni tudott ezen.

13. Paris Hilton egy show-műsorban két különböző cipőt viselt, de úgy tűnt, ez kicsit sem zavarja. Nehéz eldönteni, hogy véletlen baki volt vagy szándékos választás.

14. Tom Hankset arra kérték, hogy hadd fotózzák le egy babával a karjaiban. A baba azonban nem volt elragadtatva az ötlettől. A színész végül megtalálta vele a közös hangot.

15. Jennifer Lawrence elesett a lépcsőn. De magabiztosan felállt, és felsétált a színpadra átvenni az Oscar-díjat. Megvolt a kellő humorérzéke, ezen a helyzeten is tudott nevetni.

BÓNUSZ: Vannak helyzetek, amikor jól jön a segítség.

Virginie Efira színésznő nem boldogult a cipőjének pántjával, ami folyton kioldódott. Kollégája, Adéle Exarchopoulos sietett a segítségére a vörös szőnyegen, de ő sem tudta megoldani a problémát. Ezután Niels Schneider is tett egy próbát a rakoncátlan cipőpánttal. Még jó, hogy ennyi segítőkész ember volt a közelben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here