A színészek és popsztárok számára a kifogástalan külső alapvetően fontos, akár a karrierjük is múlhat rajta. Nem csoda, hogy szinte bármire képesek, hogy a lehető legjobban nézzenek ki, akár kozmetikai eljárások, akár plasztikai műtétek segítségével. De vannak olyan híres nők, akik nem hajlandók behódolni ennek a trendnek, és inkább a természetes öregedést választják.

1. Claudia Schiffer

27 évesen – 49 évesen

A modell elmondta, hogy semmilyen invazív kozmetikai beavatkozáson nem esett át, és jobban fél a botoxtól, mint a ráncoktól. Azért is nem plasztikáztatta magát, mert fél a hosszú távú hatásaitól. Szerinte az öregedés természetes dolog, és mindenkinek el kell fogadnia, hogy a kinézete idővel változik.

2. Julia Roberts

25 évesen – 52 évesen

A híres színésznő szkeptikus a botoxszal és a plasztikai műtétekkel szemben. Sajnálja azokat a nőket, akik meg sem adják maguknak az esélyt, hogy lássák, hogyan fognak öregedni. Szeretné, ha a gyermekei látnák a természetes mimikáját az arcán.

3. Jennifer Lopez

36 évesen – 51 évesen

Jennifer tagadja, hogy valaha is használt volna botoxot vagy lett volna plasztikai műtétje. Egyszer a rajongói észrevették, hogy a homloka mozdulatlan, ami a botox jele. De az énekesnő tiltakozott, és továbbra is állította, sosem botoxoltatott, nem injekcióztatta magát és nem volt plasztikai műtétje sem, mert szépnek érzi magát úgy, ahogyan van.

4. Amanda Peet

30 évesen – 47 évesen

Egy interjúban Amanda elmondta, hogy sem botoxszal, sem mással nem töltette fel az arcát soha, és nem is tervez ilyesmit.

5. Meryl Streep

29 évesen – 70 évesen

A színésznő határozottan ellenzi a plasztikai műtéteket, mivel azok igen rosszul sülhetnek el. Szerinte plasztikáztatni olyan, mintha az ember örökösen egy fátylat viselne az arca előtt.

6. Gillian Anderson

29 évesen – 53 évesen

Miután az X-akták feldolgozása után a rajongók elkezdték találgatni, hogy mi lehet a titka Anderson fiatalos kinézetének, a színésznő kijelentette, őt nem érdekli mások véleménye. Ő tudja, hogy nem plasztikáztatott, és ennyi elég is.

7. Rachel Hunter

33 évesen – 50 évesen

Korábban a modellnek semmi kifogása nem volt a plasztikai műtétek ellen, sőt azt sem vetette el, hogy ő maga bevállalná. De miután körbeutazta a világot, teljesen megváltozott a nézőpontja.

8. Mandy Moore

16 évesen – 37 évesen

A színésznőt egyszer meggyanúsították, hogy orrműtétje volt. Nagyon meglepődött, hiszen szerinte az orra messze nem tökéletes. Márpedig, ha megműttetné, akkor biztosan ennél szebbre csináltatná. Azt is hozzátette, mindenki hisz, amit akar, és ez így van jól.

9. Emma Thompson

35 évesen – 62 évesen

Emma szerint mind a plasztikai műtét, mind a botox “pszichotikus”. Szerinte szörnyű ötlet elhitetni a fiatalokkal, hogy a plasztikai beavatkozás normális.

10. Ashley Judd

24 évesen – 49 évesen

Ashleyt is megvádolták azzal, hogy plasztikáztatott. Válaszul a színésznő egy hosszú levélben írta le, hogy ez nem igaz, és az arca csak betegség miatt volt puffadtabb.

11. Kate Beckinsale

31 évesen – 48 évesen

A színésznő úgy tervezi, hogy természetesen fog megöregedni, és nem fekszik kés alá. Nem szereti azokat a hollywoodi sztárokat, akiket műtéttel alakítottak át, ő úgy szeretne kinézni, mint az édesanyja.

12. Liv Tyler

24 évesen – 42 évesen

Liv elmondta, hogy soha nem volt plasztikai műtétje. Nem tetszik neki, ahogyan az emberek utána megváltoznak.

13. Frances Conroy

49 évesen – 66 évesen

Frances ellenzi a plasztikai műtéteket. Szerinte a plasztikáztatás és a botox olyan, mintha az ember álarcot viselne.

14. Jennifer Aniston

26 évesen – 50 évesen

A színésznőnek egyetlen orrműtétje volt, amivel az orrsövényferdülését hozták helyre. Ez minden, amit valaha csináltatott az arcán. Nem ellenzi a plasztikai műtéteket, és nem ítéli el azokat, akik vállalkoznak rá, de ő inkább a LED-fényterápiában, az arcmasszázsban és a jó minőségű krémekben hisz.

15. Brigitte Bardot

25 évesen – 72 évesen

A legendás francia színésznő híres természetes szépségéről. Brigitte szerint a pénzt jobb célra is lehet fordítani, mint plasztikai műtétekre.

Szerinted természetes módon kell öregednünk, vagy speciális eljárásokhoz is fordulhatunk, hogy tovább maradjunk fiatalosak?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét