Nem minden házasság tart örökké, de ez nem azt jelenti, hogy az elválásnak véglegesnek kell lennie. A sztárok között is találni olyanokat, akik korábban egy párt alkottak, de a válás után közeli barátságban maradtak.
A következő 15 pár szerelme barátsággal végződött. Példájuk mindenki számára inspiráló lehet.

1. Demi Moore és Bruce Willis

Bár több mint egy évtizedig voltak házasok és már 2000-ben elváltak, még mindig jó barátok. Demi még Bruce és második felesége eskümegújító ceremóniáján is ott volt 2009-ben.

2. Orlando Bloom és Miranda Kerr

Miranda Kerr szintén jó kapcsolatot ápol exférjével és annak jelenlegi párjával, Katy Perryvel. A szupermodell elmesélte, hogy gyakran lógnak együtt, és Orlando is kedveli az ő új párját.

3. Channing Tatum és Jenna Dewan

Bár válásuk nem a legsimábban zajlott, még mindig jóban vannak egymással. Jenna úgy nyilatkozott, boldog, hogy új fejezetet kezdhetett az életében.

4. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez egy interjúban azt mondta, nem érezte magát a legjobban Marc Anthony mellett, de a válás után nagyon jó barátok lettek, ami nagyban megkönnyíti ikreik nevelését is.

5. Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

A kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel, de mindent megtesznek, hogy gyerekeiket kiegyensúlyozottan nevelhessék fel. Ennek érdekében egymással is jó kapcsolatot ápolnak. Nemrégiben Reese és Ryan együtt ünnepelték fiuk szülinapját is.

6. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

Egy évtizeddel ezelőtt szakítottak, de azóta is jó barátok. Billy elmesélte, hogy nem gyakran találkoznak, de rendszeresen beszélnek egymással.

7. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Válásuk simán ment, mert mindketten tudatosan álltak hozzá a szakításhoz. Ez hozzájárult ahhoz, hogy továbbra is közösen tudják nevelni gyerekeiket és gyakran találkozhassanak.

8. Mariah Carey és Nick Cannon

Válásuk során a gyermekeik érdekét helyezték előtérbe, éppen ezért maradtak közeli barátok. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással még most is, hogy mindketten külön folytatták az életüket.

9. Ben Affleck és Jennifer Garner

Mint a legtöbb pár, ők is a gyermekeik miatt maradtak szoros kapcsolatban a válás után. Jennifer szerint minden gyerek megérdemli, hogy a szülei között tiszteletteljes kapcsolatot lásson.

10. Hilary Duff és Mike Comrie

Nemcsak egymással maradtak jóban, de Mike az exe családtagjaival is szoros kapcsolatot ápol.

11. Anna Faris és Chris Pratt

Anna Faris a válás után azt írta, hogy még mindig szeretik egymást, mindig jól esik nekik együtt lenni, és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viszonyulnak egymáshoz.

12. Courteney Cox és David Arquette

Courteney legjobb barátjaként emlegeti exférjét. Nagyon közel állnak egymáshoz továbbra is, elsősorban lányuk, Coco miatt.

13. Madonna és Sean Penn

Szakításuk óta jóban vannak, és csakis a legjobbakat mondják egymásról. Elismerően nyilatkoznak egymás karrierjéről is.

14. Alicia Silverstone és Christopher Jarecki

Alicia szerint még mindig nagyon jó párost alkotnak, és kiegyensúlyozottan nevelik közös gyermeküket, Beart.

15. Lenny Kravitz és Lisa Bonet

Azután is barátok maradtak, hogy a házasságuk véget ért. Lenny úgy nyilatkozott, hogy ők egy nagy, boldog család, beleértve Lisa akkori férjét, Jason Momoát is, akitől a színésznő 2022-ben vált el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here