Nem minden házasság tart örökké, de ez nem jelenti azt, hogy válás után végleg elválnak egymástól a párok útjai. A sztárok között is akadnak olyanok, akik a házasságuk befejeztével barátok maradtak. Azért, mert közös gyerekeik vannak vagy csak békésen váltak el, de a következő 15 sztár mindenképpen inspiráló példa lehet a hasonló cipőben járók számára.

1. Demi Moore és Bruce Willis

Bár több mint egy évtizeden át tartott a házasságuk, 2000-ben elváltak, de azóta is jó barátok. Demi még Bruce és második felesége eskü megújító ceremóniáján is ott volt 2009-ben.

2. Orlando Bloom és Miranda Kerr

Miranda Kerr nem csak exférjével, de annak új párjával, Katy Perry-vel is jó viszonyt ápol. A szupermodell elmesélte, hogy gyakran járnak össze, és Bloom is kedveli az ő párját.

3. Channing Tatum és Jenna Dewan

Bár a válásuk nem volt éppen egyszerű, az egykori pár utána is baráti viszonyban maradt egymással. Jenna azt mondta, boldog, hogy új fejezetet nyithat az életében.

4. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Egy interjúban az énekesnő elmesélte, hogy a házasságuk alatt nem volt mindig oda Marc Anthonyért, de miután elváltak, nagyon jó barátok lettek, és közösen nevelik ikreiket.

5. Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

Bár a kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, mindent megtesznek azért, hogy a legjobb gyerekkort biztosítsák közös gyermekeik számára. Ennek pedig az is része, hogy szépen beszélnek egymásról. Reese és Ryan fiuk szülinapi buliján is együtt jelentek meg.

6. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

Közel egy évtizeddel ezelőtt váltak szét az útjaik, de utána is jó barátok maradtak. Billy Bob Thornton elmondta, hogy talán nem gyakran találkoznak, de az biztos, hogy rendszeresen beszélnek egymással.

7. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth szerint ő és Chris Martin megfontoltan döntöttek a válás mellett, éppen ezért nem is volt belőle semmi bonyodalom. Még mindig gyakran találkoznak a gyerekek kapcsán is.

8. Mariah Carey és Nick Cannon

Válásuk során a gyerekeket tartották legfőképpen szem előtt, ezért közeli barátok maradtak. Még szakításuk után is nagyon jó a kapcsolat közöttük.

9. Ben Affleck és Jennifer Garner

Ahogyan a legtöbb pár, ők is közeli kapcsolatban maradtak egymással a gyerekek miatt. Jennifer erről azt mondta: “Minden gyermek megérdemli, hogy a szülei között tiszteletteljes kapcsolat legyen.”

10. Hilary Duff és Mike Comrie

Nemcsak ők maradtak jó barátok, de Comrie továbbra is szoros viszonyt ápol exfelesége családjával.

11. Anna Faris és Chris Pratt

Válásuk után Anna Faris azt írta, hogy még mindig szeretik egymást, mindig élvezni fogják az együtt töltött időt, és továbbra is a legmélyebben tisztelik a másikat.

12. Courteney Cox és David Arquette

Korábbi férjét a legjobb barátjaként emlegeti a színésznő. Még ma is nagyon közel állnak egymáshoz, főleg, ha lányukról, Cocóról van szó.

13. Madonna és Sean Penn

Nagy elismeréssel beszélnek egymásról, és mindig megemlítik, mennyire örülnek a másik sikereinek.

14. Alicia Silverstone és Christopher Jarecki

Alicia szerint még mindig nagyon jól kijönnek egymással, és boldogok, hogy közösen nevelhetik továbbra is a gyermeküket.

15. Lenny Kravitz és Lisa Bonet

Közeli barátok maradtak, miután véget ért a házasságuk. Lenny Lisa jelenlegi férjét, Jason Momoát is kedveli, és egy nagy, boldog családnak tartja magukat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here