A vörös szőnyegen a sztárok a legjobb formájukat nyújtják: gyönyörű ruhákat viselnek, és igyekeznek a maximumon tündökölni. De ez az alkalom arra is lehetőséget ad nekik, hogy ne csak az ékszereikkel vagy a ruháikkal villogjanak, hanem megmutassák azt, ami számukra a legnagyobb kincs: a gyermekeiket.
Olyan hírességeket láthatsz, akik a vörös szőnyegen sem hagyták maguk mögött az anyaságot.

1. Angelina Jolie és 5 gyermeke

Új filmjének bemutatóján Angelina Jolie a legjobb társaságban jelent meg. 6 gyermeke közül 5 elkísérte a premierre: Shiloh, Vivienne, Maddox, Zahara és Knox voltak vele. Gyönyörű család, az biztos!

2. Reese Witherspoon és Ava és Deacon

Reese-nek 3 gyermeke van: Ava, Deacon és Tennessee. A színésznő sosem mulasztja el a lehetőséget, hogy büszkén megmutassa őket. 2015-ben, a tiszteletére adott eseményen 2 gyermeke társaságában ilyen hatalmas mosollyal fotózták le.

3. Jennifer Lopez és Emme és Maximilian

Bár az énekesnő két gyermeke ma már tinédzser, kiskoruk óta rengeteg eseményre elkísérték az anyukájukat. A hírességek sétányán Jennifer számára rendezett ceremónián is imádni valók voltak.

4. Catherine Zeta-Jones és Carys

2003-ban, mikor Oscar-díjat nyert, büszkén mutatta meg pocakját. Carysszel volt akkoriban várandós. Fia, Dylan néhány évvel korábban született.

5. Demi Moore és Scout

A színésznőnek 3 lánya van, akik éppen olyan gyönyörűek, mint az anyukájuk: Rumer, Tallulah és Scout. Tallulah egyszer mesélt arról, hogy édesanyja nagyon fontos szerepet játszik az életében. Mindenki láthatja, hogy Demi Moore mennyire szereti a lányait.

6. Pink és Jameson

Pink boldogan viszi magával családját a legfontosabb eseményekre is. Férje és két imádni való gyermeke, Willow és Jameson a Hollywoodi hírességek sétányán tartott ceremóniát még emlékezetesebbé tették számára.

7. Susan Sarandon és Jack és Miles

A fantasztikus színésznőnek 3 gyermeke van: Eva, valamint Jack és Miles. A 2017-es Velencei Filmfesztiválon boldogan pózolt két felnőtt fiával.

8. Ellen Pompeo és Stella

A Grace klinika sztárja 3 gyermek – Sienna, Stella és Eli – büszke anyukája. Egy 2018-as premieren Ellen másodszülött lányával, Stellával jelent meg.

9. Tina Fey és Alice

Első lánya, Alice 2005-ben született. 2 éves volt, mikor anyukája magával vitte egy filmbemutatóra. A színésznő második lánya, Penelope 2011-ben született.

10. Andie MacDowell és Sarah

A színésznőnek 3 gyermeke van: Justin, Rainey és Sarah. Az utóbbival együtt is játszottak az Egy szobalány vallomása című filmben, ahol anyát és lányát alakították. Egy interjúban Sarah elmondta, hogy édesanyját mennyire nagyszerű nőnek tartja.

11. Uma Thurman és Levon

2017-ben a színésznő fiával, Levonnal vonult végig a vörös szőnyegen. Először egy gálán, majd a Cannes-i Filmfesztiválon is. Levonon kívül még két gyermeke van: Maya és Luna.

12. Sarah Jessica Parker és James

A színésznőnek 3 gyermeke van: egy fiú, James és két lány, Marion és Tabitha. A legidősebb már többször is elkísérte édesanyját különböző eseményekre. Az egyik ezek közül egy 2011-es premier volt, majd 2013-ban egy musical bemutatója.

13. Salma Hayek és Valentina

Salma Hayek mindenkit meglepett, mikor a vörös szőnyegen 14 éves lánya, Valentina Paloma Pinault is megjelent vele az új filmje premierjén. Korábban már nyilatkozott arról, hogy lánya mennyire imádja az ilyen eseményeket.

14. Mariah Carey és Moroccan

Az énekesnő 2015-ben kapott csillagot Hollywoodban a hírességek sétányán. Erre a fontos eseményre magával vitte 2 gyermekét, Monroe-t és Moroccant is. A kis Moroccan édesen bújt az anyukájához.

15. Beyoncé és Blue Ivy

2016-ban egy díjátadón Beyoncé is megjelent, de nem egyedül. Legidősebb lánya, Blue Ivy kísérte el. Pár évvel később újra együtt voltak láthatók a vörös szőnyegen.

BÓNUSZ: Sztárok, akik a vörös szőnyegen is tökéletes apukák

1. Ryan Reynolds és Inez

A színész is kapott csillagot a hírességek sétányán. A ceremóniára elkísérte felesége és két lánya, James és Inez. A párnak van még egy gyermeke, a kis Betty.

2. Ricky Martin és Matteo

A 2019-es Grammy-díj-átadón az énekes az egyik fiával, Matteóval sétált végig a vörös szőnyegen. Annyira divatosak voltak, hogy rengeteg bókot zsebeltek be. Valentino, Lucia és Renn is az énekes gyermekei.

3. Will Smith és Willow

Will Smith 3 gyermek – Trey, Jaden és Willow – büszke apukája. Egyszer elmesélte, hogy 6 éves korától fogva minden vágya az volt, hogy apa lehessen. Nem meglepő, hogy a vörös szőnyegre is magával viszi gyermekeit, akikről szemmel láthatóan nagyon jól gondoskodik.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here