Létezik egy olyan sztereotípia, hogy az ismert emberek próbálják elkerülni azt, hogy ugyanazt az outfitet kétszer is viseljék, de az élet bebizonyította, hogy a modern hírességek kedvelik a fenntartható divatot, és ez alól a királyi család tagjai sem kivételek. A királyi családban a hölgyek gyakran többször is hasznosítják a ruhákat, csupán egy kis csavart hozzáadva, ami felfrissíti a “régi” darabot.
Felidézzük azokat a pillanatokat, amikor Kate Middleton, Meghan Markle és Diana hercegné többször is ragyogóan nézett ki ugyanabban az öltözékben.

Kate Middleton

Legalább 3 alkalommal viselte ezt a skarlátpiros ruhát, 2011-ben, 2014-ben és 2017-ben. A hercegné különböző kiegészítőkkel dobta fel az öltözékét.

2012 márciusában sárga virágokkal díszítette, míg ugyanabban az évben, júniusban egy kalappal egészítette ki a szettet.

Először 2017-ben a németországi látogatása során viselte ezt a levendulaszínű ruhát, majd Londonban vette fel egy eseményre 2018-ban.

A kék pipacsos fehér ruhát a cambridge-i hercegné 2014-ben az ausztráliai látogatása során vette fel. Aztán újra ezt választotta egy lutoni rendezvényre 2016-ban.

Ezt a hosszú, kékeszöld, csipkével díszített ruhát 2012-ben és 2018-ban viselte. A retikül ugyanannak tűnik, de a frizurája különböző volt.

2012-ben Londonban egy filmpremierre választotta ezt a hosszú, fekete csipkével díszített ruhát, aztán újra ezt vette fel egy rendezvényre a Natural History Museumba a következő évben.

Mindkét alkalommal (2006-ban és 2011-ben) esküvőn vett részt, mikor ezt az arany, brokát kabátruhát viselte.

Meghan Markle

Meghant először 2018-ban Sydney-ben lehetett látni ebben a csíkos, ujjatlan ruhában, aztán egy évvel később ismét felvette Fokvárosban.

Először 2018-ban a tongai látogatása során viselte a gombos, kék ruhát, aztán pedig 2019-ben a dél-afrikai körútja során.

A hosszú ujjú, lila szoknya 2019-ben kétszer is volt rajta. Januárban egy élénkpiros kabáttal és egy ehhez illő magas sarkú cipővel tette teljessé a szettet.

2018-ban Londonban egy rendezvényre vette fel ezt a bézs ruhát, majd pedig 2019-ben, mikor Dél-Afrikába látogatott.

Diana hercegné

1987-ben Diana kétszer kápráztatta el az embereket ezzel a tengerészkék csíkos, terebélyes szoknyával: először Lisszabonban, Portugáliában, aztán Cannes-ban, Franciaországban.

Megtalálod a különbséget a két ruha között? Mikor első alkalommal viselte a hercegné a pöttyös ruhát 1986-ban, volt rajta egy rakott szoknyára emlékeztető rész, de a következő évben, mikor az átalakított verzió volt rajta, ez a díszítő elem már nincs sehol.

1981-ben ezt a pasztellszínű, csíkos inget kardigánként hordta egy hozzá illő szoknyához, 1983-ben pedig begombolva.

Ebben a kétrészes, skótkockás kosztümben jelent meg 1981-ben, majd 1985-ben szintén, de akkor egy fehér blúzzal egészítette ki, ami a nyakrész és a kézelő miatt teljesen más összhatást kölcsönzött a ruhának.

Melyik összeállítás tetszett a legjobban és miért? Mondd el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét