Egy munkahelyi románc a legtöbbször nem tűnik jó ötletnek, de a következő párok rácáfolnak erre. Ezeknek a sztároknak a kapcsolata a közös munka során kezdődött, és azóta is tart. Köztük akadnak olyanok is, akik annyira régóta vannak együtt, hogy már feledésbe is merült, hogy filmforgatáson szerettek egymásba.

1. Josh Dallas és Ginnifer Goodwin

Hófehérkét és a Herceget játszották az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban. Mesebeli románcukból pedig valóság lett. 2013-ban jegyezték el egymást, a következő évben összeházasodtak. 2 fiúk született azóta.

2. Peter Krause és Lauren Graham

Már azelőtt is ismerték egymást, hogy együtt szerepeltek volna a Vásott szülők című sorozatban. De csak a forgatások során szerettek egymásba. 2010-ben kezdtek randizni, de viszonyukat titokban tartották. Már 12 éve vannak együtt.

3. Machine Gun Kelly és Megan Fox

A Midnight in Switchgrass című film forgatásán ismerkedtek meg 2020-ban. Először csak barátok voltak, hiszen Fox akkoriban még férjnél volt. Különválása férjétől, Brian Austin Greentől pletykákat indított el arról, hogy Machine Gun Kellyvel valószínűleg a barátságnál több van köztük. Röviddel ezután hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, 2022 januárjában pedig bejelentették eljegyzésüket.

4. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

A pár a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg egymással, de a forgatásokon kívül is sok időt töltöttek együtt, mert Sarah-nak nem volt jogosítványa, ezért Freddie fuvarozta őt. Barátok lettek, de randizni csak a következő filmes projektjük közben kezdtek, mikor a 2002-ben bemutatott Scooby Doo – A nagy csapat című filmet forgatták. Még ugyanabban az évben össze is házasodtak.

5. Eliza Taylor és Bob Morley

A visszatérők című sorozatban játszottak együtt, aztán a barátságuk egy ponton átfordult szerelembe. Úgy döntöttek, csak az esküvőjük után hozzák nyilvánosságra a kapcsolatukat, erre 2019-ben került sor. 2022 februárjában jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

6. Stephen Moyer és Anna Paquin

Moyer Paquin szerelmét játszotta az True Blood – Inni és élni hagyni című sorozatban, de a szikra már korábban, a meghallgatáson érezhető volt köztük. Stephen Moyer elmesélte, hogy rögtön tudta, hogy az élete hátralévő részét ezzel a nővel fogja leélni, pedig akkor még nem is ismerték egymást. Úgy néz ki, igaza lesz: 2010-ben összeházasodtak, azóta 2 gyermekük született.

7. Daniel Craig és Rachel Weisz

Már ismerték egymást, mielőtt együtt szerepeltek volna az Álmok otthona című filmben. Ismeretségükből szerelem a forgatások közben lett. Nagyjából egy évvel később megtartották az esküvőt egy szűk körű ceremónia keretében. Egy lányuk született azóta.

8. Grace Gealey és Trai Byers

Az Empire című sorozat forgatásán ismerték meg egymást. Valószínűleg szerelem volt első látásra, hiszen még abban az évben, 2015-ben megvolt az eljegyzés is. Egy évvel később házasodtak össze szűk körben.

9. Kirsten Dunst és Jesse Plemons

A Fargo című sorozatban egy párt alakítottak, és azzá váltak a kulisszák mögött is. Érdekesség, hogy Plemons már azelőtt nagy rajongója volt Dunstnak, hogy találkoztak volna. Ma pedig már a menyasszonyának és két gyermeke édesanyjának mondhatja a színésznőt! Az esküvőt a közeljövőben tervezik, de még nem tűzték ki az időpontját.

10. Tuc Watkins és Andrew Rannells

A fiúk a bandából című filmben játszottak együtt, és röviddel ezután kezdtek randizni. Rannells elmesélte, hogy mikor még nem igazán ismerte Watkinst, felmerült benne a gondolat, hogy végül lesz köztük valami. Ez beigazolódott, hiszen azóta is egy párt alkotnak.

11. Rami Malek és Lucy Boynton

Az Oscar-nyertes Bohém rapszódia című film hozta őket össze, és a mai napig együtt vannak. Azonkívül, hogy a vörös szőnyegen együtt jelennek meg, igyekeznek a nyilvánosságtól elzárva élni a kapcsolatukat. De Maleknek volt egy romantikus gesztusa, mikor megkapta a legjobb színésznek járó Oscart. Beszédében azt mondta: “Lucy Boynton, ennek az egész filmnek te vagy a lelke. Hihetetlenül tehetséges vagy. Elraboltad a szívemet. Nagyon köszönöm!”

12. Jared Padalecki és Genevieve Padalecki (Cortese)

Jared Padalecki az Odaát című sorozatban szerepelt kb. 15 évig. Eközben találkozott mostani feleségével, Genevieve-vel. A színésznő visszatérő szerepet kapott a sorozatban a 4 évadtól kezdve. Mielőtt először randevúztak volna, már 4 hónapja ismerték egymást. 2010-ben házasodtak össze, azóta 3 gyermekük született.

13. Zendaya és Tom Holland

A filmvásznon ők Pókembert és annak szerelmét, Mary Jane-t alakították. Már 2016-ban elkezdtek pletykálni arról, hogy van köztük valami, de egészen 2021-ig nem vállalták nyíltan a kapcsolatukat. Akkor egy csókkal hozták a világ tudomására, hogy egy párt alkotnak. Azt mondják, már jóval korábban barátság szövődött köztük, mielőtt szerelmesek lettek volna egymásba.

14. Michael J. Fox és Tracy Pollan

A Családi kötelékek forgatásán találkoztak. A sorozatban egy párt alakítottak, de a magánéletben ekkor még nem alakult ki köztük szerelem. Erre a Fények, nagyváros című film forgatásán került sor néhány évvel később. 1988-ban összeházasodtak, 4 gyermekük van.

15. Ryan Gosling és Eva Mendes

Ritkán beszélnek a magánéletükről, de azért bizonyos dolgokat tudni lehet róluk. 2011-ben a Túl a fenyvesen című film forgatásán találkoztak, azóta pedig elválaszthatatlanok. Bár nem házasodtak össze, 2 gyermekük van. Egy interjúban Mendes elmondta, hogy mielőtt megismerte volna Goslingot, nem is akart gyerekeket, de aztán meggondolta magát, mert “az adott értelmet a gyerekeknek, hogy ezek a gyerekek tőle vannak”.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here