Egyes hollywoodi kapcsolatok még azelőtt véget érnek, hogy a létezésükről szóló hírek bejárnák a nagyvilágot. De vannak olyanok is, amelyek már több évtizede erősek. Az első közös fotókat összehasonlítva a legfrissebbekkel láthatjuk, hogy mennyit változtak a párok az idők során.
Összeállításunkban megnézheted, hogyan néztek ki a hírességek, mikor a kapcsolatuk kezdődött és hogyan néznek ki ma. Légy te is tanúja a soha el nem múló szerelmüknek!

1. Victoria és David Beckham

Mikor először jelent meg róluk közös fotó az újságban 1998-ban, akkor már 1 éve randevúztak. Kapcsolatuk bekerülhetne a híres szerelmek történelemkönyvébe, hiszen már több mint 20 éve tart a boldog házasságuk.

2. Kate Middleton és Vilmos herceg

2021 áprilisában ünnepelték 10 éves házassági évfordulójukat. A trónörökös és a Cambridge-i hercegné kapcsolatát a média mindig is nagy figyelemmel kísérte. Ez óriási terhet jelentene bármely kapcsolatnak, de úgy tűnik, nekik sikerült megbirkózniuk a nehézségekkel. Egymás támaszai és a lehetőségekhez képest a lehető legzárkózottabban élnek.

3. Kurt Russel és Goldie Hawn

1966-ban találkoztak először és 1983-ban kezdtek randizni. Sohasem kötöttek házasságot, de számtalan interjúban megerősítették, hogy nagyon boldogok együtt és nem érdekli őket, hogy kapcsolatuk hivatalosan nincs megpecsételve.

4. Blake Lively és Ryan Reynolds

Szerelmük története a Zöld lámpás című film forgatásán kezdődött 2010-ben. Első nyilvános megjelenésük párként még ugyanannak az évnek a nyarán megtörtént és óriási vihart kavart a rajongók körében. Akkoriban még mindketten mással randiztak. 2012-ben aztán titokban összeházasodtak Dél-Karolinában, azóta pedig egyre bővül a családjuk.

5. Meryl Streep és Don Gummer

Szívük több mint 40 éve dobog egymásért. 1978-ban találkoztak először, mikor Streep akkori barátját, John Cazale-t gyászolta, aki tüdőrákban halt meg. Később, de még ugyanabban az évben a színésznő szüleinek házában összeházasodtak és azóta is együtt vannak.

6. Gwen Stefani és Blake Shelton

2014-ben a The Voice forgatásán ismerkedtek meg. 2015-ben kezdődött a kapcsolatuk, de sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A kétkedőkre viszont rácáfoltak, hiszen nemcsak a magánéletben alkotnak remek párost, de a munkában is. 2021 júliusában hivatalosan is összekötötték az életüket. 3 fiút nevelnek együtt Gwen előző házasságából.

7. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Az élet néha nagyon kiszámíthatatlan, szinte bármikor bármi megtörténhet. Ami azonban biztos, az ennek a két sztárnak a szerelme. 1997-ben kezdődött a kapcsolatuk a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán. 2002-ben összeházasodtak, azóta is példaként szolgálnak mindazok számára, akik hisznek a hagyományos családi értékekben és abban, hogy létezik szerelem első látásra.

8. Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

A színésznő és a nagy divatház vezetője 2009 óta házasok. Salma Hayek rajongói először azt gondolták, a nő csak a pénzéért megy hozzá Pinaulthoz, de aztán kiderült, hogy a színésznő már akkor vonzódott a férfihoz, mikor még fogalma sem volt róla, hogy kicsoda valójában és mennyi pénze van. Van egy lányuk, és mindig elmondják, hogy a házasságuktól mindketten jobb emberré váltak.

9. Justin és Hailey Bieber

2018 óta házasok, de az első találkozásuk elég furcsára sikeredett, hiszen Hailey még egy mosolyt sem tudott elereszteni, mikor bemutatták neki Biebert. Van köztük egy kis korkülönbség, és nem is volt mindig stabil a kapcsolatuk, szakítottak is, majd újra összejöttek. Most már azonban boldog házasságban élnek, Justin pedig mindig kifejezi szerelmét felesége iránt, ezzel mutatva jó példát a rajongóinak.

10. Cindy Crawford és Rande Gerber

A szupermodell és az üzletember kapcsolata több mint 20 évre nyúlik vissza. Akkor találkoztak, mikor Cindy Crawford még Richard Gere felesége volt. Cindy ügynökének esküvőjén ismerték meg egymást, ahova hivatalos volt mindkettőjüknek az akkori párja is. Ám Cindy egyedül érkezett. Első látásra megtetszettek egymásnak, de Cindy csak a válás után kezdett el randizni a férfival. A kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló házasságukat 2 gyermekük koronázta meg.

11. Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

Sok nő számára a férfiasság megtestesítője Pierce Brosnan, aki egyben hűséges férj és mintaszerű családapa is. 1994-ben véletlenül találkoztak. Brosnan azóta is meg van győződve róla, hogy felesége a legkedvesebb nő a világon, Keely pedig gyakran hangoztatja, hogy férje egyre csak sármosabb, ahogyan öregszik.

12. Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

Minden lehetséges akadályt leküzdve 2008-ban házasodtak össze. Már 2000-ben megismerkedtek, de csak 2004-ben alakult ki köztük kapcsolat, ami megadta Rossinak a magabiztosságot, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja homoszexualitását. Az interjúkban mindig kihangsúlyozzák, hogy ők mindenekelőtt barátok a kapcsolatukban, ami azt jelenti, hogy mindig támogatják egymást, imádják együtt tölteni az idejüket és segítettek egymásnak túllépni a korábbi mérgező kapcsolatukon.

13. Beyoncé és Jay-Z

Az egyik legismertebb sztárpár a világon. 2000-ben találkoztak először, majd 1 év múlva randevúzni kezdtek. Esküvőjüket titokban tartották meg 2008-ban. 3 gyermekük született, házasságuk pedig az évekkel egyre csak erősebb lett.

14. Chrissy Teigen és John Legend

2006-ban ismerkedtek meg a Stereo című dal videoklipjének forgatásán. Chrissy sokszor hangoztatja, hogy egyáltalán nem volt célja a házasság, egyszerűen csak érezte, hogy John papírok nélkül is az ő igazi párja. 2013-ban azonban házasságot kötöttek, azóta pedig 2 gyermekük született. Legend szerint kapcsolatuk alapköve, hogy Chrissynek fantasztikus humorérzéke van. “Folyton megnevettet” – meséli az interjúkban.

15. Will Smith és Jada Pinkett Smith

Hollywood egyik legikonikusabb párja 2020-ban ünnepelte 23. házassági évfordulóját. Házasságuk tele volt drámával és meg nem értéssel, mégis kiállták a viharokat. Will szerint a házasságuk a legnehezebb időket is képes volt túlélni, mert nem félnek hibákat elkövetni, és most már feltétel nélkül szeretik és elfogadják egymást.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét