A Harry Potter-filmek varázslatos világukkal mindenki szívébe belopták magukat. 20 év telt el az első rész bemutatása óta, de a szereplők azóta is jó barátságban vannak egymással.
A következő fotók benned is nosztalgiát ébresztenek.

1.

Hermione Granger és Draco Malfoy, azaz Emma Watson és Tom Felton nagyon jó barátok. Ezt a tengerparti szelfit 2018-ban készítették. Annak ellenére, hogy a filmben egymás ellenségeit alakították, mindig is különleges barátság volt köztük.

2.

2019-ben is készült róluk közös fotó, amit Tom osztott meg, mikor Dél-Afrikában voltak együtt. A fotón éppen Emmát tanítja gitározni.

3.

Matthew Lewis is a barátjuk, aki Neville Longbottom szerepében volt látható a filmben. Ez a fotó 2018-ban készült róluk.

4.

Mindenki kedvenc párja a filmből Harry és Ginny Weasley. Ők 2016-ban újra találkoztak. Ginny, azaz Bonnie Wright elment megnézni Daniel Radcliffe-et, mikor a Privacyben játszott. Szép látni, hogy még évek után is ennyire figyelemmel kísérik egymás munkáját.

5.

Tom Felton egy másik előadás során nézte meg barátját, Danielt. Ez a fotó 2018-ban készült, mikor Radcliffe a The Lifespan of a Fact című darabban szerepelt.

6.

Az apa-fiú páros, Lucius és Draco Malfoy 2017-ben találkoztak. Ott volt Matthew Lewis és Warwick Davis is.

7.

Fred, George és Ron Weasley (James és Oliver Phelps, Rupert Grint), valamint Tom Felton a Universal Studiosnál Orlandóban.

8.

A Harry Potter-filmek legédesebb családja Weasley-éké volt. Jó látni, hogy a vásznon kívül is jó barátok maradtak. A fotón James Phelps, Bonnie Wright, Rupert Grint és Tom Felton láthatók 2015-ben.

9.

2021-ben újra találkoztak. Tom Felton ezt írta a kép alá: “Draco titokban mindig is vörös hajú szeretett volna lenni.” A Harry Potteres barátságok úgy látszik, örökké tartanak.

10.

2021-ben Tom Felton és James Phelps együtt golfoztak, akkor készült ez a vicces szelfi is. Bár a filmben sokszor ellenségeskedtek egymással, a való életben jó barátok.

11.

Draco Malfoy és Neville Longbottom – Tom Felton és Matthew Lewis – szintén jóban vannak. Tom posztolta ezt a fotót, amin egy Mardekáros hátizsákot akar adni Matthew-nak. A fotó 2018-ban készült, és jól mutatja, hogy még ennyi év után is tudnak viccelődni a Harry Potterrel.

12.

A kezdetektől fogva ellenségek voltak a filmben, de Daniel Radcliffe és Tom Felton a való életben barátok.

13.

Luna Lovegood, azaz Evanna Lynch osztotta meg ezt a fotót, amin Katie Leung és Scarlett Hefner is láthatók, akik Cho Changot és Pansy Parkinsont alakították a filmben.

14.

Evanna Lynch posztolta ezt a képet is, amely a Comic-Conon készült. Bonnie Wrighttal, valamint James és Oliver Phelpsszel látható rajta. Úgy tűnik, örültek, hogy újra láthatják egymást.

15.

Még karácsonykor is összefutnak az egykori szereplők. Tom Felton osztotta meg ezt a képet, “Karácsonyi üdvözlet” aláírással. Emma Watson, Evanna Lynch, Bonnie Wright és Matthew Lewis szerepelnek rajta.

16.

A film középpontjában Harry, Ron és Hermione barátsága állt. Emma Watson egyszer elmesélte, hogy csoportos üzenetekkel tartják a kapcsolatot. Daniel is ezen az úton gratulált Ronnak, mikor megszületett a kislánya. Bár már mindannyian felnőttek, a barátságuk változatlanul megmaradt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here