Aranyos történetekből sosem lehet túl sok. Ha szeretnéd érezni, hogy a világban még mindig több a jó, mint a rossz, van pár bizonyítékunk.
Összegyűjtöttünk 17 imádni való képet, ami téged is jobb kedvre derít. A cikk végén a bónuszt se hagyd ki.

1. Egy belga állatkertben együtt élnek a vidrák és az orangutánok. Jó barátok, a vidrák bújócskázni szoktak a kölyök orangutánokkal.

2. Ez a kis zebra oroszlánok elől menekült, és elrejtőzött a birkák között. Most ezt az embert tekinti az anyukájának. Az újszülött zebrák megjegyzik a szüleik mintázatát, ezért viseli a férfi a zebramintás ruhát.

3. Egy rehabilitációs központban egy ott dolgozó öleli az újszülött rozmárt, akit – miután elvesztette a családját – alaszkai halászok mentettek meg.

4. A 8 hónapos Simbát arra használták, hogy pénzért engedték fotózkodni vele az embereket. Aztán magára hagyták rémülten, lebénulva. Dr. Karen Dallakyan végezte el rajta a műtétet, és most már felépülőben van.

5. “Az anyukám és a cica, akiről álmodott – az első találkozás.”

6. “A cicám tegnap segített a barátomnak megkérni a kezemet.”

7. “Az apukám otthon dolgozik, és minden negyedévben megválasztja a legjobb alkalmazottat. Az pedig mindig a kutyánk, Meeka.”

8. Ő Jax, a hivatalos bélyegnyaló Skóciában. Mindennap dolgozik, türelmesen várva az új ügyfeleket.

9. Ez a fotó a következő felirattal terjedt az interneten: “A kis gida ezt a bábut hitte az anyukájának.” De kiderült, hogy csak elrejtőzött mögé, amíg az igazi anyukájára várt, aki egy perccel a fotó készítése után meg is jelent.

10. “6 évet vártam arra, hogy kutyám legyen. Most végre itt van. Ő Archie.”

11. “Ezek a fotók 4 hónap különbséggel készültek a macskánkról, Draxről. Mikor hazahoztuk a menhelyről, a fél hátán szó szerint nem volt szőr, és alig fél kiló volt. Egy szőrgombóc lett belőle.”

12. Ezeket a fókákat egy sodródó jégtábláról mentették meg a Névából. Most már jó helyen vannak.

13. Az emberek sorfalat álltak a kikelt teknősöknek, hogy biztonságban elérjék a vizet, és ne egyék meg őket a sirályok.

14. Kamcsatkában élő emberek találtak egy 6 hónapos bocsot az út szélén. Most egy állatközpontban él, és már 200 kiló. A közösségi média sztárja!

15. “Ez itt Dorthy, a kanadai lúd. Minden évben meglátogatja a nagyszüleimet, fészket rak, és itt költi ki a tojásait.”

16. “A macskám fogyókúrázik. Megtaláltam a dugi kajáját…”

17. “A kutyám, aki sosem szerette a macskákat, elfogadta a kiscicámat. A cica is elfogadta őt, azt hiszem…”

18. “Minden este addig nyávog, míg így fel nem vesszük.”

BÓNUSZ: A világ legravaszabb macskája

A mexikói Mary Lore Barra véletlenül jött rá arra, hogy a macskája, Pixi kettős életet él. Kölyökként került Maryhez, 2 évvel később pedig teljesen önálló, felnőtt macska vált belőle. Mikor napokra eltűnt, a gazdája azt hitte, a többi macskához hasonlóan csak vándorol és madarakra vadászik.

De egy nap egy új nyakörvvel a nyakában tért haza. A nő ekkor gyanút fogott, hogy talán nem ő a macska egyedüli gazdája, ezért egy levélkét csúsztatott a nyakörv alá a következő szöveggel: “Ő Pixi, és úgy tűnik, két helyen is lakik.” A cica hamarosan hozta a választ: “Nálunk a neve Huarache, 2 otthona van. Gratulálunk! A cica másik gazdái”

Kiderült, hogy a cica másik családja nem lakik messze Mary házától. Már Mary levele előtt sejtették, hogy nem ők az egyedüli gazdái a macskának. Most már megosztják egymással Pixi kettős életének részleteit. Mary azt mondta: “Pixi nagyon szerencsés, hiszen sok macskának egyetlen otthon sem jut, nemhogy kettő. Tudom, hogy a másik gazdái is kedves emberek, hiszen látom, hogy jól bánnak vele.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here