Az idő csak úgy rohan! Akiket néhány évvel ezelőtt még gyerekként láttunk a képernyőn, mára felnőttek.
Megmutatjuk, hogyan nézett ki 18 egykori gyereksztár a karrierje kezdetén és hogy néz ki felnőttkorában. Ők búcsút mondanak a 20-as éveiknek 2022-ben.

1. Miley Cyrus novemberben

Miley a Disney Channel Hannah Montana című sorozatával vált világhírűvé. Legutóbb a Fekete tükör egyik epizódjában láthattuk 2019-ben.

2. Taylor Lautner februárban

9 évesen szerepelt A nindzsa árnyéka című filmben. Még csak 16 volt, mikor megkapta Jacob szerepét a Alkonyatban. Legutóbbi filmjét 2022 januárjában mutatták be a Netflixen, A hazai csapatban főszerepet játszik.

3. Logan Lerman januárban

Gyerekszínészként a Jack és Bobby című tévésorozatban alakította Bobby szerepét. Később olyan filmekben szerepelt, mint a Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései és a Harag. Mostanában a Vadászok című sorozatban láthatjuk.

4. Dylan és Cole Sprouse augusztusban

Az ikrek számos filmben és műsorban szerepeltek gyerekszínészként. Az egyik legismertebb ezek közül a Zack és Cody élete című szitkom, amit a Disney Channel vetített. Cole 2017 óta a Riverdale című sorozatban játszik, Dylant pedig 2021-ben a Turandot című filmben láthattuk.

5. Selena Gomez júliusban

A Varázslók a Waverly helyből című filmben játszotta az egyik főszerepet. Legutóbbi munkája az Only Murders in the Building című show-műsor volt 2021-ben. Énekesként is tevékenykedik.

6. Josh Hutcherson októberben

Gyerekszínészként több produkcióban is részt vett, például a Híd Terabithia földjére című filmben vagy a Vészhelyzet egyik epizódjában. 2012-2015 között játszott Az éhezők viadalában, 2019 óta pedig a Ultramanben látható.

7. Nathan Kress novemberben

Az egyik leghíresebb szerepe a Nickelodeon iCarly című sorozatában volt. Egy évtizeddel a sorozat befejezése után egy új évadot készítettek hozzá, amelyben Nathan is visszatér.

8. Emily Osment márciusban

Gerti Giggles szerepét alakította a Kémkölykök 2 és 3-ban, majd megkapta Lily szerepét a Hannah Montanában. Az elmúlt években számos tévéműsorban szerepelt.

9. Nick Jonas szeptemberben

Szintén egykori Disney-sztár: ő játszotta Nick Lucast a Jonas show-ban. Napjainkban elsősorban zenei karrierjére koncentrál.

10. Freddie Highmore februárban

Gyerekszínészként olyan nagy produkciókban vett részt, mint az Én, Pán Péter vagy a Charlie és a csokigyár. Mostanság a Doktor Murphy-ben látható.

11. Daryl Sabara júniusban

Színészi karrierje nem sokkal a születése után kezdődött. 1992-ben, abban az évben, mikor világra jött, már szerepelt a Murphy Brown című sorozatban. 2002-ben Juni szerepét játszotta a Kémkölykökben, 2016 és 2021 között pedig a hangját kölcsönözte a Ben 10 című rajzfilmsorozathoz.

12. Jennette McCurdy júniusban

Kamaszként az egyik főszerepet játszotta az iCarlyban, amit azóta is a kedvenc szerepeként emleget. Ugyanakkor azt is elmesélte, hogy egyáltalán nem szerette a színészetet, és csakis anyukája kedvéért vállalta el a szerepet. Napjainkban saját podcastja van.

13. Adam Sevani júniusban

A Step Up 4 részében is szerepelt. Legutóbb 2018-ban az Art Prison című tévéfilmben volt látható.

14. Jack Gleeson májusban

Első mozifilmje a Batman: Kezdődik! volt 2005-ben. De nem ez volt az első film, amiben szerepet kapott. Számos rövidfilmben is feltűnt, 10 évesen pedig játszott a 2020: A tűz birodalmában. Felnőttként a Trónok harcában Joffrey karakterét alakította.

15. Sofia Vassilieva októberben

Első szerepét 9 évesen kapta Az Ügynökség című filmben, amelyben Elenát játszotta. Tinédzserként 5 éven át szerepelt A médium című sorozatban. Manapság is színésznőként tevékenykedik, a Fekete Villám című sorozatban láthattuk.

16. Alexander Ludwig májusban

Mielőtt eljátszotta volna Cato szerepét Az éhezők viadalában, Alexander Ludwig már tapasztalt gyerekszínész volt. Első szerepét 2005-ben kapta a Csodavilág című filmben. Legutóbbi alakítása Ace Spades karaktere a Heels című sorozatban.

17. George Mackay márciusban

Erős kezdéssel indította karrierjét, hiszen első szerepét rögtön a Pán Péterben kapta 2003-ban. Gyerekszínészként játszott a Tolvajok hercege és az Ellenállók című filmekben is. 2019-ben az Oscar-nyertes 1917 című filmben volt látható.

18. Tyler James Williams októberben

A Mindenki utálja Christ című sorozatban vált ismertté, amelynek főszerepét játszotta. Ezután következett a Reszkessetek, repülők! című vígjáték 2006-ban. Mostanában Gregory Eddie szerepében láthattuk az Abbott Elementary című sorozatban.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here