Paris Hilton és férje, Carter Reum nemrég osztották meg az első családi fotókat újszülött fiukról, Phoenixről. A páron látszik, hogy mennyire boldogok és büszkék, amint bemutatják gyermeküket a világnak. Megosztották azt is, hogy a jövőben még több gyermeket szeretnének. Izgatottan várjuk, hogyan alakul a jövőjük.

A családi fotók csak úgy sugározzák a boldogságot és az örömöt, fényüket pedig még inkább emeli Paris Hilton ragyogása. A képeken Reum gyengéden csókolja felesége homlokát, miközben Paris karjaiban tartja a gyermeküket. Hilton lehunyja a szemeit, teljes nyugalom sugárzik róla.

Paris fehér, az ujján csipkével díszített köntöst visel, a baba pedig szintén fehér összeállítást kapott a fotózásra. Férje fekete felsőben látható.

Az újdonsült anyuka éppen annyira lenyűgözően néz ki a friss fotókon, ahogyan szokott. Sminkje is a természetes szépségét hangsúlyozza ki. Az egész megjelenése kifinomultságot és eleganciát sugároz, megmutatva, hogy Paris anyukaként is ragyogó formában van.

Egy interjúban mesélt arról, milyen mély szeretetet érez kisfia iránt, és mennyire óvja őt: “Meg akarom védeni, és vele akarok lenni minden pillanatban. Egyszer csak jön a semmiből az anyai ösztön, amit korábban sosem éreztem.”

Egy interjúban Hilton elmesélte, hogy mielőtt megismerkedett a férjével, elhatározta, hogy egyedül vállal gyermeket. Ezért lefagyasztatta a petesejtjeit, mégpedig barátnője, Kim Kardashian tanácsára. De aztán megismerte Cartert, akivel össze is házasodtak, és elhatározták, hogy közösen alapítanak családot.

“Carterrel beszélgettünk a jövőről. Megkérdeztem, mit szólna, ha embriókat fagyasztatnánk le. Mondta, hogy rendben, csináljuk.” Így lehetőségük van arra, hogy a jövőben még több gyermekünk legyen. Kiderült, hogy az összes fiú. “Már 7-szer csináltuk, és mind fiú. 20 fiam van” – mondta Paris.

Elárulta, hogy mindig is azt tervezte, hogy béranya segítségével lesz gyermeke, mivel nagyon félt a szüléstől. A The Simple Life című tévéműsor forgatása közben szemtanúja volt egy szülésnek, ami mélyen traumatizálta.

Hilton őszinte vallomásai rávilágítanak a családalapítás nehézségeire és a szülővé válás bonyolultságára. Nyitottsága a petesejtek lefagyasztásával és a béranya fogadásával kapcsolatban segíthet más nőknek is, akik hasonló gondokkal küzdenek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét