2019 novemberében egy minnesotai állatmenhelyen az összes állat – beleértve tucatnyi kutyát és macskát – egyetlen hétvége alatt otthonra talált. A következő történetek főszereplőinek szeretetre és gondoskodásra volt szükségük, az élet pedig bebizonyította, hogy nem hiábavaló a csodára várni.

“Mikor örökbe fogadtam Ahsokat, azt mondták, el fog bújni és kerülni fog engem. De 3 óra elteltével odajött hozzám és ezt csinálta.”

“Ő Artemis, akit nemrég fogadtam örökbe. Mikor eszem, csak ül mellettem, és próbál nem kunyerálni. Megengedi, hogy fésülgessem, és mindig vigyáz rám, mikor zuhanyzom.”

“Éppen most tartunk hazafelé a menhelyről.”

“Mikor örökbe fogadtam Bugot, csak a kanapé tőlem távolabbi végén volt hajlandó aludni. Most már nem létezik nálunk magánszféra. Mindent megteszek, hogy elfeledtessem vele a szörnyű dolgokat, amiken keresztülment.”

“Így nézett ki az én cicám, mikor rátaláltunk, és ilyen gyönyörű lett mostanra. Sose félj megmenteni egy életet, legyen az bármilyen apró is!”

“Az előző gazdája rosszul bánt Lilyvel. Most vannak először saját játékai, ezért nagyon vigyáz rájuk.”

“Ma örökbe fogadtunk egy macskát. Felkészültünk a több hetes örökbefogadási procedúrára, de 30 perccel később már a miénk volt a kicsikénk.”

“Tegnap hoztam el egy olyan házból, ahol 13 macska élt. Ma már el sem tudom képzelni nélküle az életemet.”

“Ez a 14 éves, vak cica élvezi a legpuhább ágyikót, ami valaha is volt neki. Nem akartam egy ilyen idős macskát örökbe fogadni, de már kétszer visszavitték a menhelyre.”

“Viszem haza Peppert az új otthonába.”

“A macska, akit nemrég mentettem meg, először lát a fürdőkádban. Az utcán találtam rá, nyávogott a szakadó esőben, és hazahoztam.”

“5 hónappal ezelőtt a bundája piszkos és fakó volt. Ma már nagyon büszke arra, hogy milyen csinos lett!”

“Most fogadtam örökbe!”

“Lulu több mint egy évig élt a menhelyen, mert senki sem akarta örökbe fogadni őt az egészségügyi problémái miatt. Az anyukám otthont és új életet adott neki. Lulu mindennap odaviszi neki a cipőjét.”

“Az apukám, aki sosem rajongott a kutyákért, ezt az öreg kis fickót fogadta ma örökbe. Azt mondta, nem hagyhatta, hogy ilyen idős korában magára maradjon a menhelyen.”

Ez a macska most értesült róla, hogy új otthona lesz.

“3 héttel ezelőtt fogadtam örökbe őt és a testvérét. Az első pár napon a szék alatt bujkált, de most már minden éjjel velem alszik.”

“Februárban fogadtuk örökbe Coopert egy menhelyről. Nézd meg, mennyire megváltozott!”

“A kis Arietty türelmesen várja, hogy dobjam neki a játékát. Lehet, hogy egy kutyát fogadtam örökbe…”

“Ez a kiscica egyedül maradt, ezért úgy döntöttünk, hogy magunkhoz vesszük. Amint hazahoztuk, elaludt a kezemben.”

“Egy menhelyről hoztuk haza ezt a kislányt. A mosolya mindent elmond.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here