Miracle és Charles között 61 év korkülönbség van, ám a pár nem hagyja, hogy az évtizedek közéjük álljanak. A friss házasok ráadásul családot terveznek, ami sokakat meglephet, tudván, hogy Charles még Miracle nagyapjánál is 13 évvel idősebb. A szerelmük mégis bizonyítja, hogy két lelki társ között semmi sem vághatja el a köteléket.

Így ismerték meg egymást.

A 24 éves Miracle Pouget és a 85 éves Charles Pouget útjai akkor keresztezték egymást, mikor Miracle egy mosodában dolgozott 2019-ben, és rögtön szoros kapcsolat alakult ki köztük.

Miracle elmesélte, hogy Charles, a nyugalmazott ingatlanügynök egyetlen darab ruhával járt be a mosodába, és mindig az ő segítségét kérte. “Egy nap bejött, odatett egy darab papírt a pultra, és azt mondta: ‘Írd rá a számod.’ Olyan volt, mint egy lovag egy fényes páncélban” – mesélte a lány.

Nem hagyták, hogy a koruk problémákat okozzon.

Miracle tisztában volt vele, hogy Charles jóval idősebb nála, de a pontos korát nem tudta. Számára a legfontosabb az a pozitív energia volt, ami sugárzott a férfiból, és amilyen kellemesen érezte magát mellette.

Hónapok múlva Miracle végre megtudta Charles életkorát, és ettől az érzései csak még erősebbek lettek: “Ő volt az én kicsikém, és nem engedtem el” – mesélte.

Elmondta, hogy számára egyáltalán nem probléma a férje életkora. Miracle hangsúlyozta: “Nem érdekel, hogy 100 éves vagy 55. Önmagáért szeretem őt. 60-70 évesnek gondoltam, mert annyira jól néz ki. Mindig aktív.”

Elsőre nem mindenki fogadta el a kapcsolatukat.

Miracle elmondta, hogy édesanyja, a 45 éves Tamika és nagyapja, a 72 éves Joe maximálisan támogatták a kapcsolatukat a kezdetektől fogva, hiszen észrevették, milyen boldogságot hozott Charles a lányuk életébe. Azonban édesapja, a 47 éves Kareem kezdetben kételkedett.

“A nagyapám azt mondta, ha boldog vagyok, és ez az, amit akarok, akkor ő is boldog. De apám válasza nemleges volt.” Az apa azonban végül engedett, hiszen különben elvesztette volna a lányát.

Miracle hozzátette: “Mondtam neki, hogy szükségem van a támogatására, és ő kell, hogy az oltárhoz kísérjen. Egyszer találkozott Charlesszal, és miután beszéltek, elkezdte megszeretni.” A fiatal menyasszony álma a tökéletes esküvőről valóra vált, azt mondja, ez volt élete legjobb napja.

Családot akarnak alapítani.

A nagy korkülönbség miatt a pár rengeteg kritikát kap online, de Miracle azt mondja, ez nem érdekli őket. Azt is elárulta, alig várják, hogy családot alapíthassanak, és reméli, hogy két gyermeke fog születni Charlestól, akinek eddig még egy sincs.

“Szeretném, hogy legyenek utódai. Azt tervezzük, hogy meglátogatunk egy klinikát, és megbeszéljük, hogy lombik terén milyen lehetőségeink vannak” – mesélte.

A lombik program sosem könnyű, és Miracle elmesélte, hogy a klinikán szerzett tapasztalata elég elkeserítő volt.

De továbbra is optimista és reménykedik: “Lehet, hogy Charles életkora megakadályoz minket abban, hogy közös gyerekünk legyen, de én nyitott vagyok. Lehet, hogy nem fog működni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét