Sokan rengeteg időt szánnak arra, hogy megtalálják a fiatalos kinézet titkát. Napjainkban a kozmetikai márkákat is elsősorban az örök fiatalság elixírjének gondolata inspirálja, és a plasztikai sebészeknek is ez adja a fő feladatot. Ám vannak olyan emberek, akiknek ezzel egyáltalán nem kell foglalkozniuk. Ilyen a 45 éves Joleen Diaz is, aki nem néz ki idősebbnek a lányánál. Róla tudhatsz meg érdekességeket.

Sokan megjegyzik, hogy lányával úgy néznek ki, mintha ikrek lennének.

Joleen Diaz 45 éves, és van egy 22 éves lánya, Meilani Parks. Nemrég meghódították az internetet közös fotóikkal. A strandon, bikiniben pont úgy néznek ki, mintha ikrek lennének.

Az Instagram közönsége nem tudott közömbös maradni irántuk, az anyukát elhalmozzák bókokkal. A 24 év korkülönbség ellenére ezeket a kaliforniai lányokat legtöbbször testvéreknek nézik. Joleen szerint lánya nem bánja, hogy nem látják fiatalabbnak az anyukájánál: “Gyakran hallotta, ahogy az emberek azt mondják rám, olyan, mintha a testvére lennék.”

Joleen elképesztően fiatalos kinézete néha gondot okoz.

Joleen Diaz középiskolai tanárként dolgozott, és 10 évesen költözött Kaliforniába. Egyedülállóként élt azóta, hogy elvált férjétől, Meilani édesapjától.

Most, igazi Instagram-sztárként rendszeresen kap üzeneteket a közösségi oldalakon jóval fiatalabb férfiaktól. Elmesélte, hogy többször jelentették a profilját, mert a kinézete miatt azt hitték, nem valódi. “Számtalanszor törölték a profilomat. Vicces, hogy azt hiszik, kamu az oldalam, és jelentenek.”

Kapcsolatuk nem csak anya-lánya viszony.

Anyának és lányának is több randioldalon van profilja. Gyakran mennek dupla randikra, és kikérik egymás véleményét a jelöltekről.

“Amikor együtt randizunk, elmegyünk bowlingozni, moziba, kirándulni vagy a strandra” – mondta Joleen egy interjúban. “Meilani mindig kikéri a tanácsomat a randizás terén. Szeretem, hogy bízik a tanácsaimban. Szerintem jól csinálja a randizást, kiegyensúlyozott, és örülök, hogy a tapasztalataimmal segíthetek neki.”

A fiatalos kinézetű anyuka szerint az internet rossz benyomást kelt róla.

Joleennak több mint 600.000 követője van Instagramon, akik számára leginkább szelfiket és bikinis fotókat posztol. Szeretné, hogy mindenki meglássa a valódi személyiséget a fotók mögött. “Úgy gondolom, a közösségi média nem tudja bemutatni azt az egyszerű, földhözragadt embert, aki valójában vagyok.”

Szeretné, ha tudnák, hogy a való életben nem csupa csillogás az élete, mint ahogyan az a fotóiból látszik. “Szeretném, hogy ha megismerek valakit, akkor elmagyarázhassam neki a közösségi médiában való szereplésemet, hogy jobban megismerjen.”

Joleen még vár az igaz szerelemre.

Bár a fiatalabb férfiak figyelmét is felkelti, az ezredforduló környékén született férfiakat inkább meghagyná lányának.

“Az életkor nem a legfontosabb számomra, de azért nem szeretnék kamaszokkal randizni. Soha nem randiznék olyan fiatal férfival, aki korban a lányomhoz passzolna” – mondta Joleen.

Az érettebb férfiak, akik érdeklődnek Joleen iránt, szigorú feltételeknek kell hogy megfeleljenek: “Az ambiciózus, motivált férfiakhoz vonzódom, akik magabiztosak, optimisták és jól tudnak kommunikálni.” Az anya-lánya páros továbbra is folytatja a dupla randizást, amíg meg nem találják a másik felüket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here