Az áll alatti zsírréteg felhalmozódása gyakori probléma a nők körében is. Takarhatjuk sállal, magas nyakú felsővel vagy ügyelhetünk folyton arra, hogy a legelőnyösebb szögben tartsuk a fejünket, de az igazi mégiscsak az lenne, ha végleg megszabadulhatnánk tőle. Erre pedig léteznek módszerek, melyek segítenek akkor is, ha hormonprobléma, ha túlsúly vagy genetika miatt küzdünk a tokával. Nézd meg, mit tehetsz ellene!

1. Rágj cukormentes rágót!

A rágás igen intenzív edzés az arcizmok számára. Sokan ezt tartják a leghatékonyabb módszernek a toka ellen, de ne feledd, csakis cukormentes rágót használj hozzá! A legjobb, ha naponta háromszor gyakorlod.

2. Használj kakaóvajat!

A kakaóvaj használatával kisimithatod az arc bőrét a nyak és az áll területén is. Masszírozd be a bőrbe az előre felmelegített kakaóvajat.

3. Használj tojásfehérjét!

A tojásfehérje feszesíti és fiatalítja a bőrt. Ha az arcon használjuk, miért ne tennénk ugyanezt a tokánál is? Összekeverheted mézzel, meleg tejjel és citromlével is.

4. Igyál zöld teát!

A zöld tea élénkíti az anyagcserét, az egyik legjobb fogyókúrás ital. Ha fogysz, a tokád is kisebb lesz. Naponta legalább 3 bögrével igyál meg belőle.

5. Masszírozd tejjel!

A nyak és az áll szép tónusának visszanyeréséhez nagyon jó módszer, ha felmelegítesz egy kevés tejet, keversz bele mézet és ezt a maszkot felviszed a problémás részekre, finoman bemasszírozva. Hagyd hatni minél tovább!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét