Alapdarab a gardróbban a farmersort, amit csak felkapsz és már vetheted is bele magad a nyárba! Kényelmes, sokoldalúan variálható – lemehetsz benne a strandra, de viselheted akár randin is – és ezernyi változatban létezik. Kis kutatás után az üzletekben biztosan megtalálod azt, amelyik a stílusodhoz és a testalkatodhoz a leginkább passzol mind fazonban, mind hosszban.

Ha kedvenc darabodat beszerezted, de egy idő után már unalmasnak találod, tucatnyi módon feldobhatod akár saját kezűleg is! DIY projekt keretében már most nekiállhatsz, hogy új életet lehelj a régi, megunt farmersortba. Mutatjuk, hogyan:

Festéssel

A textilfesték végtelen lehetőséget ad a kezedbe. Keverheted a színeket, a mintákat, alkalmazhatod az ombre festést, de alkothatsz akár vidám, nyári virágokat is a sortodra szabadkézzel vagy akár sablon segítségével.

Régi póló segítségével

Fogj egy mintás pólót és vágd ki belőle a mintát vagy feliratot. Ezt aztán textil ragasztóval vagy varrógép segítségével ráillesztheted a farmersort hátsó zsebeire. Garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!

Vasalással

Transzfer papír segítségével bármilyen képet rávasalhatsz a sortra. Válassz egy neked tetszőt, nyomtasd ki, majd egyszerűen vasald rá az anyagra. Ha a transzfer papírt beszerezted, magával a technikával már semmilyen gondod nem lesz, mert pofon egyszerű!

Csipkével

Ha romantikusabb hatást szeretnél elérni, válaszd a csipkét a farmersort díszítéséhez! Sokféle változatban áll rendelkezésedre ez a különösen nőies anyag, amit a zsebek szegélyéhez vagy akár az oldalvarráshoz is illeszthetsz ragasztással vagy varrással.

Ékszerrel

Karkötőt és nyakláncot is felhasználhatsz erre a célra. Szedd szét kellő méretű darabokra és ragasztással rögzítsd az elöl vagy hátul lévő zsebekre. A legjobb, ha ezután kézzel mosod a sortot, hogy az ékszer sokáig épségben legyen a farmerodon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét