Ideáljai mindannyiunknak vannak, néha még a stílusukat is igyekszünk lemásolni. De míg a legtöbben megelégszenek azzal, hogy hasonló ruhát vesznek, mint amit kedvenc sztárjukon láttak, vannak, akik ennél jóval tovább mennek, és még a testüket is képesek átalakítani, hogy hasonlítsanak a kedvencükre. Ez akkor még drámaibb, ha a kiszemelt kedvenc nem is élő ember, hanem például rajzfilmfigura…

1. Pixee Fox, az élő rajzfilmfigura

A modell 120.000 dollárt költött összesen 15 műtétjére, hogy úgy nézzen ki, mint Jessica Rabbit. Ehhez 35 cm-es derékra volt szüksége, amihez 6 bordáját távolíttatta el.

2. Jordan James Parke, a férfi Kardashian

A férfi őrült rajongója Kim Kardashiannak. Több mint 50 plasztikai műtétje eddig 150.000 dollárjába került. És még mindig nem hagyta abba.

“Mindent imádok Kimben. Ő a legcsodásabb nő, akit valaha láttam. Tökéletes a bőre, tökéletes a haja, minden tökéletes benne” – mondta.

Korábbi fotóit elnézve nyilvánvaló, hogy hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy hasonlítson kedvencére. Használt botoxot, feltöltette az arcát és a száját, tetováltatta a szemöldökét, és lézeres szőrtelenítést is végeztetett.

Sokan hamisnak és műnek tartják, de Parke csak nevet rajtuk. “Azt hiszik, hogy természetesen akarok kinézni? Ha úgy néznék ki, visszakérném a pénzem” – mondta.

3. Rodrigo Alves, az élő Ken baba

Több mint 373.000 fontot költött különböző beavatkozásokra, hogy “tökéletes” teste legyen. Átesett 57 műtéten, de úgy döntött, inkább visszavonja Guinness-rekordra benyújtott, a legtöbb műtéti beavatkozásra vonatkozó nevezését, mert szerinte a külsőnk javítását nem szabad versenynek tekinteni.

4. Jack Johnson

Még kamasz volt, mikor elkezdte a külsejét átalakítani, hogy hasonlítson David Beckhamre. Erre eddig 20.000 fontot költött. Használt botoxot és barnító injekciót, feltöltette az ajkait, átalakíttatta a fogsorát, most pedig gyomorgyűrűt tervez. Meggyőződése, hogy már csak a testsúlya választja el attól, hogy tökéletes mása legyen ideáljának.

5. Toby Sheldon

5 évet és 100.000 fontot fordított arra, hogy úgy nézzen ki, mint Justin Bieber. Sheldon, aki maga is dalszerzéssel foglalkozik, igazi inspirációt talált Bieber külsejében. Ezért vállalta be a számos műtétet, melyek érintették többek közt a szemhéját és az állát is.

“Amikor Justin Bieber híres lett, nagyon irigyeltem, hogy ennyire jól néz ki! Olyan baba arca volt, amit imádtam – mondta Sheldon. – Miután Justin hírnevet szerzett, az arca mindenhol ott volt, és mikor megláttam a képét, csak arra tudtam gondolni, úgy akarok kinézni, mint ő.”

6. Herbert Chavez

Clark Kentből jóval egyszerűbben lett Superman, mint Chavezből, akinek ez 16 évébe és 4.400 fontjába került. Számtalanszor műtötték az orrát, fehérítették a bőrét, implantátumot tettek a hasába, és átalakították az állkapcsát is, hogy hasonlítson a szuperhősre.

7. Justin Jedlico, szintén egy élő Ken baba

A férfi 15.000 dollárt költött a hajvonalának átalakítására és az új szemöldökeire. Mindössze 18 éves volt, amikor az első orrplasztikáját elvégezték rajta, azóta több mint 630 kozmetikai beavatkozáson esett át.

625.000 dollárba kerültek az orrát, állát, arcát, homlokát, száját, vállait, hátát, hasát, bicepszét, tricepszét és sok mást érintő átalakítások. “Tetszik, ahogyan most kinézek – mondta. – Mindenki erről akar beszélni velem, még a bankban is azt mondták, mennyire jó a hajam.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét