Egy tanulmány szerint boldogabbak a párkapcsolatukban azok a nők, akik fiatalabb párt választanak. A hollywoodi sztárok esetében gyakran megfigyelhető, hogy náluk fiatalabb férfiakkal folytatnak viszonyt.
Ők is bizonyítják, hogy ha a szívről van szó, nem lehet szabályokhoz igazodni. Ami egy kapcsolatban igazán fontos, az a bizalom és a támogatás, nem pedig a korkülönbség.

1. Cameron Diaz

2003-ban a most 50 éves színésznő Justin Timberlake-kel kezdett kapcsolatot, ami 4 éven át tartott. Akkoriban így beszélt a köztük lévő 9 év korkülönbségről: “Nem ez az első alkalom az emberi kapcsolatok történetében, hogy két ember azért vonzódik egymáshoz, amilyenek, nem pedig az életkoruk miatt.”

2010-ben az egykori profi baseballjátékos, Alex Rodriguez lett a párja, aki 3 évvel volt fiatalabb nála. 2011 szeptemberében szakítottak.

2014 májusában Diaz a rockzenész Benji Maddennel kezdett randizni, aki 6,5 évvel fiatalabb nála. 2015 januárjában házasodtak össze, és 2020 elején megszületett a kislányuk. Diaz bevallotta, hogy korábban sosem gondolt a házasságra, de a Maddennel való találkozás mindent megváltoztatott: “Ez volt a legnagyobb dolog, amit a 40-es éveimben tettem, és egészen új utakat nyitott meg előttem.”

2. Demi Moore

2011-ben a színésznő véget vetett a 6 éven át tartó kapcsolatának Ashton Kutcherrel, aki 16 évvel volt fiatalabb nála.

2 évvel később a dobos Sean Friday lett a párja, akivel 24 év volt köztük a korkülönbség. A férfi csupán 2 évvel volt idősebb Demi legidősebb lányánál, Rumernél.

2022 márciusában Moore-t az új barátjával fotózták le. Daniel Humm, a svájci séf és étteremtulajdonos 13 évvel fiatalabb a színésznőnél.

3. Jennifer Lopez

Az 53 éves sztár először 1997-ben ment férjhez, ez a házasság 11 hónapig tartott. Első férje a színész-producer Ojani Noa volt, aki nagyjából 5 évvel volt fiatalabb Lopeznél.

2019-ben Alexander Rodriguez menyasszonya lett, aki 6 évvel volt fiatalabb nála. 2021 áprilisában szakítottak.

Egy hónappal később az énekesnő újrakezdte románcát a korábbi vőlegényével, Ben Affleckkel, aki 3 évvel fiatalabb nála. A híres pár 2022 júliusában kelt egybe.

4. Kate Beckinsale

A színésznő és férje, akivel 2004 óta voltak házasok, 2015-ben váltak el. Azóta a 49 éves Kate-nek számos kapcsolata volt fiatalabb férfiakkal.

Rövid ideig randizott a komikus Matt Rife-fal 2017-ben, aki 22 évvel volt fiatalabb nála. Ezután a szintén komikus Jack Whitehall következett, akivel 15 év volt köztük a korkülönbség. 2019-ben, januártól áprilisig Kate a színész-komikus Pete Davidsonnal járt, akinél 21 évvel volt idősebb.

2020 januárjában a nála 24 évvel fiatalabb zenésszel, Goody Grace-szel kezdett viszonyt. Kapcsolatuk 10 hónapig tartott, szakításuk pedig nem lepte meg különösebben a színésznő barátait. Azt mondták, Kate és Goody nagyon jól szórakoztak együtt, de senki sem gondolta, hogy hosszú távú kapcsolat lesz az övék.

5. Mariah Carey

Az 52 éves sztár 2005-ben a modell és színész Christian Monzonnal randizott, akivel a videóklipjének forgatásán ismerkedett meg. A pár között 7 év volt a korkülönbség.

Carey ezután ment férjhez a nála 10 évvel fiatalabb Nick Cannon komikus-műsorvezetőhöz. 2 gyermekük született, és 6 év házasság után, 2014-ben váltak el.

2016-ban reppentek fel a pletykák arról, hogy Carey az egyik háttértáncosával, Bryan Tanakával folytat viszonyt, aki szintén fiatalabb nála. Egy évvel később vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, és a 13 év korkülönbség ellenére azóta is boldogan élnek együtt. 2021-ben egy hozzájuk közel álló forrás így nyilatkozott: “Mariah tényleg boldog. Bryan rajong érte, és nagyon jól érzik magukat együtt.”

6. Gabrielle Union

Az 50 éves színésznő első férje a profi amerikaifutball-játékos, Chris Howard volt. Házasságuk 5 évig tartott. A férfi 2,5 évvel volt fiatalabb Unionnál.

2014 óta boldog házasságban él második férjével, az egykori profi kosárlabda-játékos Dwyane Wade-del, akivel 10 év köztük a korkülönbség.

A színésznő Ludacrisszel is járt 2006-tól 2007 októberéig, aki 5 évvel fiatalabb nála.

7. Courteney Cox

1998-ban a Jóbarátok most 58 éves sztárja David Arquette felesége lett, akinél 7 évvel volt idősebb. Egy lányuk is született, de 2010-ben elváltak.

2013-ban Courteney a színész Brian Van Holttal randizott, aki 5 évvel volt fiatalabb nála. Kapcsolatuk kevesebb mint 1 évig tartott.

Még ugyanabban az évben kezdett viszonyt az énekes Johnny McDaiddel, miután Ed Sheeran bemutatta őket egymásnak. Annak ellenére, hogy Cox 12 évvel idősebb a férfinál, kapcsolatuk sziklaszilárd.

8. Madonna

Első férje Sean Penn volt, aki 2 évvel fiatalabb az énekesnőnél. 2000-ben ment férjhez Guy Ritchie-hez, akinél 10 évvel idősebb. 2008-ban váltak el.

2018-ban a Pop Királynője a háttértáncosával, Ahlamalik Williamsszel kezdett románcot, aki 35 évvel fiatalabb nála. 2022 áprilisában, 4 év után szakítottak, de a hírek szerint nem a korkülönbség volt ennek az oka.

Néhány hónappal ezután a 64 éves énekesnőről az a hír érkezett, hogy alkalmanként randizgat a 23 éves Andrew Darnell modellel. Egy hozzá közel álló szerint Madonna nem engedi, hogy a nagy korkülönbség közéjük álljon: “Sosem engedte, hogy az életkor befolyásolja a döntéseit, hogy kivel randizik és kivel nem, és nem úgy tűnik, mintha meg akarna állapodni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét