A közösségi média térhódításával a szépség egyre fontosabbá vált az életünkben. Sokan – köztük sztárok is – kipróbálnak különböző beavatkozásokat, hogy minél inkább megfeleljenek az aktuális szépségideálnak és megőrizzék fiatalos külsejüket. Ám akadnak köztük, akik megbánták, hogy plasztikáztattak. A saját kárukon jöttek rá, hogy természetesen és önmagukhoz hűen kinézni sokkal többet ér, mint bármilyen szépségeszményt hajszolni.

1. Jamie Lee Curtis

A 63 éves színésznő bevallotta, hogy évtizedekkel ezelőtt volt plasztikai műtétje, ami nem vált be.
Most, évekkel később a sztár már nyíltan kiáll a plasztikai beavatkozások ellen. “A mai trend, hogy feltöltetjük és átszabatjuk magunkat és ez a filterezés megsemmisíti generációk szépségét.” Hozzátette: “Ha egyszer hozzányúlsz az arcodhoz, azt már nem tudod visszacsinálni.”

2. Courteney Cox

Az 58 éves színésznő is nyíltan beszél arról, hogy plasztikai műtétek sorával vette üldözőbe a fiatalságát. De nem azt az eredményt érte el velük, amit szeretett volna, hiszen az arca kifejezetten furcsa lett. Végül megszabadult az összes töltőanyagtól, amit a bőrébe fecskendeztek.

Visszagondolva így beszélt erről: “Az arcodnak mozognia kell. Meg kellett tanulnom, milyen öröm, hogy az arcom tud mozogni, és rá kellett jönnöm, hogy a töltőanyagok nem a barátaim.”

3. Jessica Simpson

A 42 éves énekesnő és színésznő a száján végeztetett kozmetikai beavatkozást. Az eredménnyel pedig egyáltalán nem volt elégedett. “Nekem nagyon műnek tűnik. Nem szeretem.” Szerencsére a feltöltés 4 hónap alatt felszívódott, az ajkai pedig visszatértek eredeti formájukba.

4. Jane Fonda

Hihetetlen alakját jól ismerjük, pedig a színésznő már 84 éves. Hogy ilyen jó formában van, elsősorban a sok mozgás és a megfelelő táplálkozás az oka, de azért elismerte, hogy volt arcfelvarrása, amire nem büszke. A színésznő azt mondta, felhagyott a plasztikával, mert nem akarta, hogy teljesen eltorzuljon az arca.

5. Melanie Griffith

A 65 éves színésznő megbánta, hogy túlzásba vitte a plasztikát 20 évvel ezelőtt, ami miatt az arca ennyire drasztikusan megváltozott. Bevallotta, hogy ő maga egészen addig nem vette észre, hogy mennyire átalakult az arca, amíg mások erre fel nem hívták a figyelmét.
Elmondta, hogy felkeresett egy másik orvost, aki feloldotta a bőrében a töltőanyagot, és bízik benne, hogy most már jóval “normálisabban” néz ki.

6. Gwyneth Paltrow

Az 50 éves színésznő akkor folyamodott a kozmetikai beavatkozásokhoz, mikor életközépi krízisen ment át. Amikor 40 éves lett, teleinjekcióztatta az arcát ránctalanítóval, de szörnyűnek találta az eredményt. “Borzalmasan néztem ki. Az egyik szemem feljebb volt, mint a másik. Egész biztos, hogy ez hatalmas hiba volt.” Hozzátette, hogy szerencsére ez csak átmeneti volt, mert idővel a feltöltés felszívódott.

7. Jennifer Grey

A 62 éves színésznő még 1989-ben műttette meg az orrát, aminek még a karrierjére is negatív hatása lett. Két évvel azután feküdt kés alá, hogy a Dirty Dancing által ismert színésznő lett. “Ismert emberként mentem be a műtőbe, és ismeretlenként jöttem ki onnan.” Hozzátette: “Mindig is ez az egykor híres színésznő leszek, akit az orrműtétje miatt már senki nem ismer fel.”

8. Cameron Diaz

Az 50 éves színésznő is bevallotta, hogy volt idő, mikor botoxoltatott, de nem volt elégedett az eredménnyel. “Olyan furcsává tette az arcomat, ami egyáltalán nem tetszett. Nem akarok úgy kinézni. Inkább szeretném öregedni látni az arcom, mint egy olyan arcot látni, ami nem az enyém.”

Hozzátette azt is, hogy a nevetőráncait kifejezetten szereti. “Azt mutatják, hogy egész életemben mosolyogtam. Szeretem az életet. Boldog vagyok, hogy nincs ezzel semmi problémám.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here