A mai nők már azt hiszik, hogy a lovagiasság csak a regényekben és a filmekben létezik. Ez nem mindig így van. Még ma is vannak igazi úriemberek, hősök a férfiak között, akiktől minden nő szíve hevesebben kezd verni.
A következő 9 gesztus minden férfit lovaggá tesz.

1. Kinyitja az ajtót.

Az a férfi, aki nem lusta kinyitni az autó ajtaját szíve hölgyének, mindenképpen figyelmes és jó modorú. Fontos számára, hogy tudja, a partnere biztonságban van és jól érzi magát. Minden nő értékeli ezt a gesztust, ami elsőre talán jelentéktelennek tűnhet.

2. Meghagyja az utolsó falatot.

Mindenki tudja, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Banálisnak tűnik, mégis igaz. Ha egy férfi mégis meghagyja neked az utolsó falatot, az azt jelenti, hogy igazán törődik veled és őszintén szeret. Hidd el, ez tényleg nagy dolog!

3. Sok időt tölt a családoddal.

Ha egy férfit érdekelik a gyerekkori képeid, a vicces sztorik a testvéreidről, és inkább elmegy veled a szüleidhez, minthogy a kollégáival focizzon, biztos lehetsz benne, hogy ő az Igazi. A családod felé tett apró gesztusai is mutatják, hogy értékel, szeret téged és a hozzád közel álló embereket.

4. Mindenkinek bemutat.

Egy igazi úriember jól tudja, hogy ha találkozik egy ismerősével és beszédbe elegyedik vele, de nem mutatja be neki a párját, akkor a nő nemkívánatosnak fogja érezni magát. Egy figyelmes férfi sosem hagyná, hogy ez megtörténjen, hiszen törődik a párjával, és szeretné, hogy kényelmesen érezze magát.

5. Ok nélkül ad ajándékot.

Napjaink hercegeinek nincs szükségük különleges alkalomra ahhoz, hogy virágot küldjenek a választottjuknak, vagy meglepjék őt egy aprósággal. Egy átlagos napon munkából hazafelé meglát a kirakatban egy szép csokrot, és máris eszébe jut a párja, az anyukája, és megveszi neki, csak azért, hogy mosolyogni lássa.

6. Mindig védelmez.

Ez még egy olyan apró gesztus, amit nem minden nő vesz észre. Pedig elég nyilvánvaló, hogy ha a járda utca felőli szélén sétál melletted, azzal téged óv egy esetleges balesettől. Kétség sem fér hozzá, hogy ez az igazi úriemberek ismérve.

7. A homlokodra ad puszit.

Ha egy férfi úgy fejezi ki a szeretetét, hogy a homlokodra ad puszit, az azt jelenti, hogy nagyon kötődik hozzád. Boldog lehetsz, hogy érezheted a szeretetét és a törődését.

8. Megtankolja az autódat.

Kedves meglepetés, ami mutatja, hogy a párod igazi gentleman, akiről minden nő álmodik. Azzal, hogy megtankolja az autódat, megmutatja, hogy mennyire törődik veled.

9. Felsegíti a kabátodat.

Természetesen egy nő egyedül is fel tudja venni a kabátját. De egy jó modorú férfi mindig felsegíti a kabátodat vagy odaadja a sajátját, hogy ne fázz.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

2 hozzászólás

  1. És felvállal, elvisz mindenhová. Nem smucig, nem sajnálja a pénzt a párjára. Igaz Bocskor?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét