A híres férfiakat gyakran csodáljuk a sikereik, a hatalmuk, a gazdagságuk vagy éppen a kinézetük miatt. De vannak köztük olyanok is, akiket a magánéletük miatt is csodálni lehet. A show-bizniszben a szerelmek és kapcsolatok sokszor gyorsan véget érnek, a rajongókban pedig felmerül a kétség, hogy vajon létezik-e igaz szerelem egyáltalán. Szerencsére a sztárpárok között is van példa arra, hogy kiállnak egymás mellett jóban-rosszban, a szerelmük pedig idővel csak erősödik.
Olyan híres férfiak következnek, akik feltétel nélküli szerelmük miatt külön tiszteletet érdemelnek.

1. Keith Urban

15 év és 2 gyerek után Nicole Kidman és Keith Urban házassága még mindig boldog. Első találkozásuk kapcsán Keith elmondta: “Amikor találkoztunk vagy amikor összeházasodtunk, az nem mérföldkő volt az életemben, hanem egy teljesen új élet kezdődött ezzel számomra. Úgy éreztem, hogy ez az, most kezdődik igazán az életem.” 2005-ben találkoztak, a következő évben összeházasodtak, de a házasságuk nem indult könnyen.

Keith alkoholista volt, és elérkezett arra a pontra, hogy választania kellett. Elmesélte, hogy a Nicole-lal való kapcsolata segített neki legyőzni a függőségét: “Életemben először sikerült magamról leráznom a függőség béklyóit.” Nicole büszke a férjére és az ő odaadására, amit a házasságukban tanúsít. Mellette állt akkor is, mikor édesapja meghalt: “Most is sírva fakadok, ha arra gondolok, hogy a férjem így támogatott engem. Ő csodálatos ember. Megtartom! Bármit megteszek ezért az emberért.”

2. Pierce Brosnan

Az ünnepelt színészt már számos szerepben láthattuk, de mind közül számára a legfontosabb a férj és az apa szerepe. Mielőtt elvette mostani feleségét, Keeley-t, Brosnan 11 éven át Cassandra Harris férje volt. Házasságuk 1991-ben ért véget, mikor Cassandra rákban elhunyt. Brosnannak és Harrisnek egy gyermeke született, de a férfi később adoptálta Cassandra előző házasságából született két gyermekét is. Bevallása szerint Keeley – akivel 1994-ben találkoztak – segített neki túlélni életének ezt a nehéz szakaszát.

22 évnyi házasság után a kapcsolatuk még mindig erős: “Keeley a legcsodálatosabb feleség és anya. 27 éven át együtt fejlődtünk, és egyre jobb lett a közös életünk. Még mindig rengeteg boldogság áll előttünk” – mondta. Mellette állt, és támogatta akkor is, mikor Keeley-t a teste miatt bántották: “A teste minden idomát imádom. A szememben ő a leggyönyörűbb nő.”

3. Roberto Benigni

A híres olasz színész és rendező már több mint 40 éve él boldog házasságban Nicoletta Braschival. Jóban-rosszban egymás mellett voltak a magánéletben, az üzletben és a munkában is. 2012-ben Nicoletta szörnyű autóbalesetet szenvedett, amitől örökre megváltozott az arca, de Roberto ekkor is mellett állt.

Mikor a 78. Velencei Filmfesztiválon átvette az életműdíjat, Roberto érzelmes szavakkal szólt feleségéhez: “Nem tudom ezt a díjat neked ajánlani, hiszen ez a díj már eleve a tiéd. Mindent együtt csináltunk az elmúlt 40 évben. (…) Ha bármi, amit valaha csináltam, sikeresnek mondható, az mind a te tehetségednek és nőiességednek köszönhető. Fényt sugárzol, szerelmet első látásra, mi több, örök világosságot” – mondta.

4. Harry herceg

Harry és Meghan között a szerelem annyira erős, hogy a herceg még a királyi családot is elhagyta és a szerelmet választotta. A lázadó herceg 2016-ban találkozott először a gyönyörű nővel, aki azonnal elrabolta a szívét.

2017-ben kérte meg a kezét egy gyönyörű gyűrűvel, amit saját maga tervezett. A két gyémánt közül az egyik Diana hercegnéé volt. Meghan ezt a gesztust úgy kommentálta, hogy ez Harry figyelmességének a jele. Harry egyszer azt nyilatkozta, hogy szerinte az anyukája és Meghan ma a legjobb barátnők lennének.

5. John Legend

John Legend és párja, Chrissy Teigen 2007-ben találkoztak, de csak 2013-ban házasodtak össze. Két gyermekük van, és álomszerű életet élnek.

“Mi szeretjük, tiszteljük és csodáljuk egymást – mondta. Ez a kapcsolatunk alapja, és mi nagyon élvezzük egymás társaságát. Ő annyira jó. Figyelmes, szerető, gondoskodó és nagyon jó a humorérzéke is.”

Mikor nem sokkal lányuk születése után elmentek szórakozni, Legend nyilvánosan felesége védelmére kelt, mikor a Twitteren a kommentelők felelőtlennek titulálták:
“Vicces, hogy az apukának egyáltalán nem kell szégyellnie magát. Mikor mindketten elmegyünk vacsorázni, mindkettőnknek szégyellnünk kéne magunkat, nem csak neki. Ezt is megosztjuk egymás között.” A nehéz időkben is kiálltak egymás mellett. Mikor Chrissy nyilvánosságra hozta, hogy elvesztette még meg nem született gyermekét, férje akkor is ott volt mellette, hogy vigasztalja.

6. Jon Bon Jovi

A rocksztár középiskolai szerelmét vette el feleségül. Dorothea Hurley-val 1998 óta házasok, a kapcsolatuk pedig kiállta az idők próbáját. Évtizedek múltán stabilabb mint valaha, köszönhetően a szoros családi életüknek. 4 közös gyermekük van: Stephanie, Jacob, Jesse és Romeo. Amikor megkérdezték Bon Jovitól, hogy mi a hosszú, erős kapcsolat titka, azt felelte, a kölcsönös tisztelet: “Együtt nőttünk fel, aztán együtt fejlődtünk. És mi tényleg szeretjük egymást. Szeretünk együtt lenni.”

Leszámítva az egymás iránti szeretetüket, a pár számára az adakozás is fontos. Soul Kitchen néven több éttermet is nyitottak, ahol a rászorulók ingyen étkezhetnek. “Akkor vagyok a legboldogabb, amikor szeretem azt, amiből élek, és amikor olyat teszek, ami jó a családomnak, és amitől egy kicsit jobb lesz a világ” – tette hozzá. Bon Jovi egy igazán különleges rocksztár, aki nem csak a zene útján tesz a világért.

7. Hugh Jackman

Felesége a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furness, akivel 1996 óta számos nehézségen küzdötték át magukat. A köztük lévő korkülönbség miatti rosszallásoktól kezdve a feleségét a súlya és alakja miatt ért kritikákon át sok mindenen mentek át együtt. Jackman mindvégig ott állt párja mellett. Deborrának volt két vetélése, ezután két gyermeket fogadtak örökbe. Jackman elmesélte, hogy nagyon hamar ráébredt, hogy Deborra lesz számára az igazi: “2 hete randiztunk, mikor rájöttem, hogy életünk végéig együtt leszünk.”

A 25. házassági évfordulójukon a színész megható üzenetet posztolt a feleségének Instagramra: “A férjednek lenni olyan természetes számomra, mint levegőt venni. Az együtt töltött 25 évünk alatt a szerelmünk csak még mélyebb lett. A szórakozás, az izgalom, a kaland, a tanulás még jobb lett. Hálás vagyok a szerelmünkért, az életünkért, a családunkért. És még csak most kezdtük. Deb, teljes szívemből szeretlek!”

8. Steve Carell

Feleségével, Nancyvel minden bizonnyal tudnak egy-két dolgot arról, hogy mitől működőképes egy kapcsolat. Több mint 20 éve házasok, van 2 gyermekük, és együtt is dolgoznak. “Sosem felejtem el, mikor az oltárnál álltam és megláttam őt közeledni. Hirtelen nyugalom járt át” – emlékezett vissza Carell az esküvőjük napjára.

“Az egészben volt valami éteri, és hatalmas erőt adott, hogy éreztem, lesz egy társam, aki majd mindenben mellettem áll. Erősnek éreztem magam, és ezt sosem felejtem el” – tette hozzá. A híres komikus szerint a felesége még nála is viccesebb. “Jobban meg tud nevettetni, mint bárki más” – mondta.

9. Kevin Bacon

Mikor Kevin és Kyra Sedgwick 1987-ben találkoztak, a férfi azonnal szerelmes lett, de ez nem volt kölcsönös. 1988-ban házasodtak össze, hamarosan pedig első gyermekük is megszületett. Második gyermekük, Sosie 1992-ben jött világra. Mindkét gyermek a szülei nyomdokaiba lépett karrierválasztás tekintetében.

Kevin a gyermeknevelésben és a karrierjében is támogatta Kyrát. Mindig hitt benne, és azt mondogatta neki: “Meg tudod csinálni!” Kevin elismerte, hogy felesége több mindent áldozott fel, mint ő: “Sokszor a gyerekek miatt is olyan döntéseket kellett hoznia, amik nem voltak a legjobbak a karrierje szempontjából.” Instagramon gyakran oszt meg olyan fotókat, amelyek felesége iránti szerelméről tanúskodnak. Az egyikhez ezt írta: “Ezt csak azért posztolom, mert ő álmaim nője és a zene az életemben.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here