Bár sok sztárházasság rövid életű, olyan is akad közöttük, ami kiállta az idő próbáját. Vannak olyan sztárok, akik elég szerencsések voltak, már tinédzserként vagy főiskolásként megtalálták a lelki társukat, és boldog házasságban élnek hosszú évek óta. Ezeknek a hollywoodi pároknak a kapcsolata 30 vagy 40 évvel azután is erős, hogy kimondták az igent.
Sokat tanulhatunk tőlük. Szerencsére megosztották a titkukat a hosszú házasságról.

1. Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

A rocksztár és középiskolai szerelme, Dorothea Las Vegasban kötöttek házasságot 1989-ben. Több mint 40 éve ismerik egymást, és 4 gyerekük van. Amikor arról kérdezték őket, hogy mi a köztük lévő, ennyi év után is erős kötelék titka, Bon Jovi azt mondta, hogy az egymás iránti tisztelet. “És valóban kedveljük egymást. Együtt akarunk lógni” – tette hozzá.

2. Snoop Dogg és Shante Broadus

A díjnyertes rapper akkor találkozott későbbi feleségével, amikor még középiskolás diákok voltak. 1997-ben házasodtak össze, és bár 2004-ben beadták a válókeresetet, még mindig együtt vannak, és van 3 gyerekük. 2008-ban újították meg a fogadalmukat, és azóta elválaszthatatlanok.

3. Bono és Ali Hewson

A U2 énekese és felesége, Ali Hewson 40 éve házasok, és 4 gyerekük van. Egy interjúban, ami történetesen az évfordulójukon készült, Bono elmondta, hogy a középiskolában találkoztak. “Tinédzserek voltunk, ugyanabba a középiskolába jártunk. És úgy alakult, hogy egyik délután elkísértem a buszhoz.”

4. Elizabeth Banks és Max Handelman

Amikor a színésznő a főiskola első napján találkozott Max Handelmannel, nem is gondolt arra, hogy ők egy nap össze fognak házasodni, hiszen olyan fiatal volt. “Nem úgy volt, hogy találkoztam vele és azt gondoltam, ő az, akihez feleségül fogok menni” – mondta. “Ami valójában történt az az volt, hogy még soha nem találkoztam olyannal, akit nála jobban kedveltem volna” – folytatta. “Mindennap együtt dolgozunk, és rendkívül tiszteljük egymást.”

5. Heather Morris és Taylor Hubbell

A Glee sztárja és a férje ugyanakkor jártak középiskolába, de a kapcsolatuk évekkel később kezdődött, amikor Hubbell felvette vele a kapcsolatot Myspace-en. A színésznő azonnal érezte, hogy őket egymásnak teremtették. “Annyira hozzá akarok menni. Ez az ami igazán érdekel. Hozzá akarok menni Taylorhoz, és gyerekeket szeretnék tőle” – mondta. 2015 óta házasok, és 2 gyerekük van.

6. Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson Jackson

A díjnyertes színész és későbbi felesége akkor találkoztak, mikor főiskolások voltak. 1980-ban házasodtak össze, és sikerült elérniük, hogy a mozgalmas karrierjük ellenére működjön a házasságuk. “Igazából azt gondoltuk, hogy mi leszünk a fekete Liz Taylor és Richard Burton, de mi együtt maradunk” – mondta a színész. “Sikeres karrierje van. Nekem is sikeres karrierem van. Tehát működött.”

7. Jeff Daniels és Kathleen Rosemary Treado

A Dumb és Dumber színésze a középiskolai szerelmét, Kathleent vette el 1979-ben. Sok hollywoodi sztárral ellentétben Jeff úgy döntött, hogy a szülővárosában, Chelsea-ben neveli fel a 3 gyermekét. “Nem akartam a gyerekeimet Hollywoodban vagy New Yorkban felnevelni – ez egyszerűen túl fontos volt ahhoz, hogy elrontsam. A karrierem a második helyre került” – mondta.

8. LL Cool J és Simone Smith

Az elismert rapper és felesége 1995 óta házasok, és 4 gyerekük van. Az énekes azt mondta, hogy a hosszú házasság titka, hogy őszinték legyünk egymással. “Nem akarom megnyerni a vitákat, ez nem vitacsoport. Mindketten kifejezzük, hogy mit gondolunk, aztán vagy megoldjuk a problémát vagy továbblépünk.”

9. Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

A színésznő és humorista azzal a férfival házasodott össze 1987-ben, akibe a főiskolán szerelmes volt. Szinte azonnal tudta, hogy “ő az igazi”. “Volt néhány pillanat, ezek közül néhányról nem fogok beszélni, de azt mondanám, hogy szinte azonnal tudtam. Tényleg ez az igazság” – mondta a sztár egy interjúban.

Melyik szerelmi történet nyűgözött le a legjobban? Tudsz más hírességről is, aki a középiskolai szerelmével házasodott össze?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here