Ahogy egyszer Woody Allen mondta: “A biszexualitás rögtön megduplázza a randi esélyeidet egy szombat estén.” Ha valaki nyitott az ellenkező és az azonos neműekre is, nem csak a pártalálásban növeli az esélyeit, de megvan a lehetősége arra is, hogy ne a másik nemére, hanem a személyiségére koncentrálhasson.
A következő sztárok mindkét nemet kipróbálták már a randizásaik során.

1. Kristen Stewart

Az Alkonyat sztárjáról egykor mindenki tudta, hogy filmbeli kollégájával, Robert Pattinsonnal randizik. Azonban mindig nyitott volt a vele azonos neműekre is, így a rajongók nem is tudtak kiigazodni azon, hogy kihez is vonzódik valójában. “Hosszú ideig csak az egyik irányba mentem, de nem lettem más ember akkor sem, mikor a másik irányba is elkezdtem érdeklődni. A szavak számítanak, ha nem mondod ki a szavakat, akkor még nem állsz teljesen készen.” Kristen most a forgatókönyvíró Dylan Meyerrel jár jegyben (jobb oldali fotó).

2. Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárja korábban hosszú ideig élt kapcsolatban az iskolai tanárral, Danny Mozesszel, akitől 2 gyermeke is született. Cynthia egészen addig nem randizott nőkkel, míg meg nem ismerte Christine Marinonit.

“Nem igazán érzem, hogy megváltoztam volna. Férfiakkal voltam egész életemben, nőbe sosem voltam szerelmes. De amikor megtörtént, akkor kicsit sem tűnt furcsának. Csak egy nő vagyok, aki egy másik nőt szeret” – mondta Cynthia, aki ma már boldog házasságban él női partnerével.

3. Miley Cyrus

Az énekesnő közismerten nyíltan beszél a nemeket érintő témákról, az identitásról és a szerelemről. Bár hosszú kapcsolata volt Liam Hemsworth-szel, akivel házasok is voltak, mégsem vallja heteroszexuálisnak magát.

“Az emberek az emberekbe szeretnek bele, nem a nemekbe, nem a kinézetbe stb. Amibe én szerelmes vagyok, az szinte már spirituális szinten létezik” – mondta. Liammel való szakítása után a blogger Kaitlynn Carterrel kezdett randizni (jobb oldali fotó), de később szakítottak.

4. Shailene Woodley

Egész életében férfiakkal randizott, de aztán találkozott Isidora Gorestherrel, akivel romantikus kapcsolat lehetett köztük. Ám később kiderült, hogy csak legjobb barátnők voltak.

A színésznő azonban nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy azonos nemű emberbe szeressen bele: “Emberbe szeretek bele, és amiatt, amilyen, nem pedig azért, mert valamilyen nemű.” A színésznő jelenleg Aaron Rodgers amerikaifutball-játékos jegyese.

5. Sarah Paulson

A színésznő sokáig élt kapcsolatban Holland Virginia Taylorral, aki 32 évvel volt idősebb nála. Egy bizonyos pontig csakis férfiakkal volt kapcsolata, a bal oldali fotón látható Tracy Letts-cel még jegyesek is voltak.

Sarah nem akarja felcímkézni az érdeklődését és a randevúzási szokásait. “Ha az életemben a döntéseket az alapján kellene meghoznom, hogy mit várnak el tőlem, kényszerzubbonyban érezném magam, és ezt nem akarom.”

6. Lindsay Lohan

Az énekesnő-színésznő nőkkel és férfiakkal is folytatott már kapcsolatot. Egy ideig a női Dj-vel, Samantha Ronsonnal randizott (bal oldali fotó).

Tapasztalatai ellenére egyértelműen heteroszexuálisnak tartja magát. “Tudom, hogy hetero vagyok. Korábban jártam lányokkal, de azt hiszem, csak szükségem volt ilyen tapasztalatra, valami mást kerestem.” A színésznő jelenleg Badar Shamass jegyese (jobb oldali fotó).

7. Demi Lovato

Az énekesnő 2020-ban jelentette be eljegyzését párjával, de hamarosan szétváltak az útjaik. Bevallotta, hogy mindkét nemhez tudna vonzódni. Egy időben állítólag a Dj, Lauren Abedinivel járt (fenti fotó). Jelenleg egyedülálló.

8. Cara Delevingne

A modell-színésznő élő példa arra, hogy a szerelemnek nincsenek nemi korlátai. Randipartnerei listáján nők és férfiak egyaránt szerepelnek, köztük Harry Styles, Jake Bugg (bal oldali fotó) és Ashley Benson (jobb oldali fotó). Azt mondja, kerüli a címkéket, az ő vonzódása személy specifikus.

9. Ricky Martin

A híres énekes 14 éven át élt párkapcsolatban Rebecca de Alba tévés műsorvezetővel. Családalapítási terveik is voltak. Ebből azonban semmi nem lett, mivel a férfi, akiért minden nő rajongott, 2010-ben előállt azzal, hogy homoszexuális.

Később elmondta, hogy a férfiakhoz és a nőkhöz is vonzódik, de romantikus kapcsolatot csak férfiakkal tud elképzelni. Az énekes boldog házasságban él Jwan Yoseffel, akivel 3 gyermeket nevelnek együtt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét