A hírességeknél is gyakori a gyermekáldás, a kicsik sokszor egyenesen a reflektorfénybe születnek. De mielőtt ez megtörténik, a sztárok általában tudatják a nagyvilággal a hírt.
Olyan fotókat mutatunk, amelyekkel a sztárok bejelentették, hogy gyermekük fog születni 2022-ben.

1. Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez

A portugál focista ötödször lesz apuka. A hírt az Instagramon jelentette be: “Örömmel tudatom, hogy ikreket várunk. A szívünk tele van szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek.”

2. Nicolas Cage és Riko Shibata

A színész január 6-án, egy nappal a születésnapja előtt lepte meg rajongóit a hírrel, hogy párjával első közös gyermeküket várják. Ő lesz Cage harmadik gyermeke, hiszen előző házasságaiból már van neki kettő.

3. Kylie Jenner és Travis Scott

A rapper, Travis Scott és Kylie Jenner másodjára lesznek szülők, és ezt nemrégiben Instagramon tudatták a világgal. Egy közeli forrás szerint: “Kyle már több hónapos terhes. Szép kis pocakja van, és nagyon izgatott. Már egy ideje szerette volna, ha Storminak testvére születik. Nagyon fel van dobva, hogy újra gyermeket vár.”

4. Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Második gyermeküket várják. “Tavaly ilyenkor lettem anyuka. Csodálatos év volt. Láthattam, ahogy a kislányom növekszik és fejlődik, csecsemőből kisgyermekké válik” – mondta.

5. Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

2015-ben és 2016-ban a világ legjobban kereső színésznője volt. A szülőség világába párjával, Cooke Maroney-val lépett be. A pletykákra reagálva várandósságának hírét egy show-műsorban erősítette meg.

6. Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

A pár második gyermekét várja. Rosie egy pocakos képet posztolt magáról, hozzátéve, hogy kezdődik a második menet.

7. Aaron Paul és Lauren

A Totál szívás sztárja másodjára lesz apuka. Feleségével, Laurennel nagyon várják a baba érkezését: “Már most nagyon szeretünk!” – írták közösségi oldalukon.

8. James Rothschild és Nicky Hilton

Az író és cipőtervező Nicky Hilton harmadik gyermekét várja férjével, James Rothschilddel. Instagram-oldalán ezt írta: “Azt mondják, az életben a legjobb dolgok hármasával érkeznek.”

9. Rihanna és A$AP Rocky

A pár nemrégiben adta hírül a világnak, hogy gyermekük fog születni. Ők ketten évek óta jó barátok voltak, és néhány hónapja elkezdtek randevúzni is. A Harlemben készült fotókon Rihanna büszkén mutatja egyre gömbölyödő hasát.

BÓNUSZ: Nick Jonas és Priyanka Chopra Jonas

A színész-zenész páros büszkén tudatta, hogy gyermeket várnak. A színésznő egy cuki bejegyzést posztolt Instagramon: “Túlcsordul bennünk az öröm, hogy elmondhatjuk, béranyán keresztül gyermekünk fog születni. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, és hagyjanak minket ebben az időszakban a családra koncentrálni. Köszönjük!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here