Egy fiatal olasz férfi azzal a bejelentéssel állt elő, hogy 2022 májusa óta kapcsolatban él Milina Gattával. Ami ebben igazán szokatlan, az a köztük lévő 57 év korkülönbség. Ők ketten pedig olyasmit titkoltak, amire az ember sosem gondolt volna, és még a legnagyobb támogatóik is megdöbbentek a hírtől.

A fiatal férfi a közösségi médiát használta fel az ártatlan tréfához.

Giuseppe D’anna, a kreatív tinédzser sokak figyelmét felkeltette interneten egy szellemes trükkel. Nagyjából egy éven át szerzett örömet 3,4 millió TikTok-rajongójának a videóival, melyekből az derült ki, hogy a 76 éves Milina Gatta a barátnője.

De a meglepetés csak ezután jött. Giuseppe nagy felbolydulást keltett Instagramon, ahol 80.000 követője van. Váratlan hírrel állt elő, ami mindenkit kíváncsivá tett.

Izgalmas hírt osztott meg arról, hogy hamarosan apa lesz.

Ravasz mosollyal az arcán azt állította, hogy ő és Gatta, aki 57 évvel idősebb nála, kisbabát várnak. Óriási meglepetést és egyszerre sokkot is okozott ezzel a vicces bejelentéssel az internetezőknek. Kiderült, hogy a történetben több rejlik, mint amit a pár a felszínen mutat.

Egy interjúban Giuseppe D’anna, az olasz kamasz elmondta, hogy az egész kapcsolat csak egy felfújt sztori, amit azért talált ki, hogy híressé váljon az online térben. Bevallotta: “Igen, Milina a nagymamám.”

Ez a tréfa is azt bizonyítja, hogy alaposan át kell gondolnunk, mit tartunk valósnak az online térben. Ami különleges szerelmi történetnek tűnt, az egy kitalált sztori bonyolult halmaza volt csupán. Figyelmeztet arra, hogy mindig gondolkodjunk el azon, amit az interneten látunk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét