Sarah Nicole Landry az a nő, aki szívét-lelkét beleadja, hogy az önszeretet üzenetét mindenkihez eljuttathassa. A blogger nagyon sikeres Instagram-oldalt vezet, ahol az önszeretet felé vezető útjáról ír, és inspiráló fotókat oszt meg magáról. Emellett szerető anya és feleség, aki nyíltan beszél az anyasággal és a nőiséggel kapcsolatos nehézségekről. Különleges üzenete már rengeteg nőhöz elért. A következő cikkből még többet megtudhatsz róla.

Az önszeretet felé vezető út válással kezdődött.

Egészen élete egy döntő pillanatáig Sarah gondosan megválogatta, milyen fotókat posztol Instagramra, hiszen igyekezett takargatni a hibáit. A kép, amit alkotott önmagáról, rengeteg figyelmet vonzott, de a követők nem láthatták a valódi Sarah-t. A nő pedig éppen egy válás közepén volt.

“Nagyon vékony voltam, beteg és stresszes, miközben mindenki gratulált, hogy mennyire jól nézek ki. Elképesztő volt, hogy mennyire bálványozzák azt a sovány embert, akit láttak bennem. Mentális csata volt, mikor vissza kellett szereznem az egészségemet, de segített megértenem, hogy a soványság nem egyenlő a boldogsággal. A soványság csak az egészségtelenség egyik formája volt a testem számára.”

Véletlenül jött rá az élet legnagyobb igazságára.

Sarah fogyásának története messze nem volt tündérmese. Szerinte az ilyen történetek mindig egy szomorú nővel kezdődnek és egy boldog nővel zárulnak. De nála ez másként volt. Evési rendellenessége, zsírfóbiája lett, jobban szorongott a teste és a kinézete miatt, mint korábban bármikor.

Hosszú utat kellett megtennie, hogy a belső hangot megváltoztassa, meglepő módon a gyermekei voltak ebben segítségére. Az első fotózás után a lánya azt mondta neki: “Anya, mindenki azért szeret téged, mert lefogytál.” Ez felnyitotta Sarah szemét. A gyermekei észrevették, hogy csak a méretei miatt értékelik őt, nem pedig azért, amilyen ember valójában.

A testével való megelégedés hozta el számára a boldogságot.

A 4 gyermekes Sarah retusálatlan, természetes fotóin csak úgy árasztja magából a magabiztosságot. Megmutatja a striáit és a narancsbőrét – teszi mindezt a legnagyobb büszkeséggel. Legjobb barátjával, Shane-nel házasodott össze, a szerető és támogató férfi mellett pedig még inkább önmaga lehet.

Kapcsolatáról így beszélt: “Mivel először barátok voltunk, nagyon jól ismerte az életemet és engem. Nem volt kedvem megjátszani magam, így ő tisztában volt a nyers valósággal, és ez nagyon jó alap volt, amire aztán építkezni tudtunk.”

Üzenete mások számára egyszerű, de nagyon fontos.

Sarah Instagram-oldala igazi felüdülés sokak számára. Számtalan kommentet kap, az emberek nem győzik mondani neki, hogy ő volt, aki megmentette az életüket. Követői beszámolnak róla, mennyit segített nekik elfogadni a saját testüket, és a gyűlöletet szeretetté változtatni a testük felé.

Minden anyukának szól az üzenete, aki küzd a teste elfogadásával. “Az önszeretetet nem lehet mindenkinél egy kalap alá venni. Nagyon különbözően adunk és fogadunk szeretetet. A hétköznapi pillanatokban hallgass önmagadra. Azokban a pillanatokban, amik jók, amik a teljesség érzetét adják. Amikor olyasmit látsz, ami saját magad gyűlöletét hozná elő belőled, azokat iktasd ki. Sokszor ez azokból fakad, akiket követsz a közösségi oldalakon, és akiket hagysz eluralkodni a hozzáállásodon.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét