A profi pankrátorból lett színész, John Cena és felesége boldog házasságban élnek gyerekek nélkül, és nem is látnak okot arra, hogy ezen az életmódon változtassanak.
Utánajárunk, hogy ez a szeretni való ember miért választotta a gyerekmentes életet. Az érvei talán benned is visszhangra találnak.

Második feleségét nagyon hamar elvette.

Cena 2020 októberében vette el második feleségét, Shay Shariatzadeh-t. A Ne játssz a tűzzel című film forgatásán találkoztak 2019-ben, majd csupán 1,5 év randizás után titkokban összeházasodtak.

Röviddel a titkos esküvő előtt Cena ezt posztolta: “Mikor igazán készen állsz beengedni a szerelmet, és hogy mindent odaadj a szerelemért, amire szükség van ahhoz, hogy virágozzon, annál nincs nagyobb jutalommal járó kapcsolat.” 2 évvel később Cena és Shariatzadeh egy rendes szertartás keretében ismét megünnepelték szerelmüket.

Világossá tette, hogy gyerekek nem szerepelnek a tervei között.

Ami a családbővítést illeti, Cena nem siet sehova. A sztár elmondta, hogy amióta színészi karrierje szárnyal, meglehetősen elfoglalt, és nagyon élvezi a jelenlegi helyzetet. “Nagyon élvezem az életem. Már jó ideje pörgésben vagyok. Lehetőséget kaptam, hogy olyan dolgokat tegyek és lássak, amiről nem is álmodtam, pedig voltak elég magasröptű álmaim.”

Cena hozzátette, hogy az életében minden – köztük az is, hogy a lehető legjobb férj legyen – sokat kivesz belőle, ezért már nincs, amit még valakinek odaadhatna. “Ez kemény munka. Kemény munka egyensúlyba hozni az időt, amire szükségem van ahhoz, hogy helytálljak. Nehéz munka a legjobb társnak és szerető férjnek lenni. Nehéz kapcsolatot ápolni azokkal, akiket szeretek.”

Érdekes módon a 46 éves színész úgy véli, jó szülő lenne belőle, de ez mégsem elég ahhoz, hogy belevágjon: “Azt hiszem, az, hogy jó lennék benne, nem elég erős indok ahhoz, hogy belevágjak. Meg kell lennie a szenvedélynek is. Üzemanyag kell hozzá.”

A gyerektéma mégsem került le teljesen a napirendről.

Bár Cena fejben közel sem jár ahhoz, hogy családalapításba fogjon feleségével, a pár számára a gyerekkérdés még sincs teljesen lezárva.

Egy közeli forrás szerint: “Régóta mondogatja, hogy nem akar gyereket, de egyre jobban barátkozik a gondolattal. Majd úsznak az árral, de Shay esetében más a helyzet, ő jobban késznek érzi magát erre a felelősségre. Ez egy olyan dolog, amit mindketten imádnának, az biztos.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét