Eva Longoria háromszoros vetélytárs a szórakoztatóiparban, hiszen tevékenykedik színésznőként, rendezőként és producerként is. De a szépségéről és fiatalos kinézetéről is híres, az évek múlásától függetlenül is. Szerencsére elárulta, mitől képes mindig úgy kinézni, mintha az idő megállt volna számára.

Egy interjúban a Született feleségek sztárját arról kérdezték, milyen trükköknek köszönheti, hogy 10 évvel fiatalabbnak néz ki. Meglepő választ adott.

“Az emberek azt hiszik, hogy a fiatalos kinézet titka a smink, pedig a bőrápolás – mondta Longoria. – Ha nem jó a bőröd, a smink csak öregíteni fog, és sokkal rosszabbul fogsz kinézni. A sminket illetően én nem viszem túlzásba és nem sokat púderezek. Minél több púdert teszel fel, annál jobban bele tud ülni a finom ráncokba, és láthatóvá teszi őket. A legtöbben azt hiszik, elfedik vele, pedig csak rontanak rajta.”

De ez még nem minden. A színésznő arról is beszélt, milyen alapvető fontosságú védeni a bőrünket a napfénytől, és azt tanácsolja, mindennap használjunk fényvédőt. “Az anyukám nagyon szigorú volt a fényvédővel kapcsolatban – emlékezett vissza. – Mindig azt mondta: A bőr, amiről gondoskodsz 20 évesen, az a bőr, ami a tied lesz 40 évesen.”

Egy másik interjúban Longoria szintén beszélt arról, hogy soha nem lép ki otthonról fényvédő nélkül. “Mindennap viselek fényvédőt, és az életmentő a bőröm számára. Megóvom magam a foltoktól, hiszen akár még vezetés közben is árthat a bőrömnek a nap.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét