Gym Tan egy 63 éves fitneszmegszállott és TikTok szenzáció. Fiatalos gondolkodásmódjával, testével és lelkével rengeteg rajongót szerzett. Az egyik videójában osztotta meg, hogyan néz ki évről évre egyre fiatalabbnak.

Elegánsan, egy fekete ruhába öltözve, sárga, fekete és fehér ékszereket viselve Gym megosztotta mantráját: “Az életkor csak egy szám. Koncentrálj arra, ami boldoggá tesz és amitől jól érzed magad.” Hangsúlyozta annak a fontosságát, hogy a megfelelő emberekkel vedd körül magad, akik értékelnek és szeretnek, és akiktől bölcsességet kaphatsz az életről.

Közel 250.000 TikTok-követővel Gym folyamatosan inspirálja a nézőit, és azt vallja, hogy a java még csak most jön, a 60-as éveiben járva. 62 évesen vidáman posztolta a videót, amiben elmondta, nem szeretne 25 évesnek látszani. “Az életem legjobb évei a hatvanas éveimben vannak! Az élet egyre csak jobb és jobb lett” – mondta.

A nézőket megfogta Gym pozitív életszemlélete és eleganciája. Egyik rajongója ezt írta: “A boldogságod és az energiád hozzájárul a fiatalos szépségedhez.”

Számára a fiatalos külső titka a pozitív hozzáállás az élethez, és hogy ne foglalkozzunk túl sokat az életkorunkkal.

Ám Gym nem gondolkodott mindig így, volt idő, hogy küzdött az öregedéstől való félelemmel. Az 50-es éveiben járva úgy érezte, hamarosan “lejár a szavatossága”, és attól tartott, “láthatatlanná” válhat. Ahogy közeledett a 60 felé, rájött, hogy nincs mitől félnie, és továbbra is a pozitivitást és az inspirációt sugározza.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét