A divat világában Vera Wang nevéhez fűződnek a leglátványosabb és legpompásabb ruhák, esküvői ruhák. A 73 éves tervező azonban most fiatalos kinézetével még inkább beírja magát a divat történetébe. Legutóbbi, BAFTA-gálán történő megjelenése azonnal téma lett – nem véletlenül.

A 76. BAFTA-díj-átadón sztárok egész sora vonult fel. Miközben az esemény középpontjában a filmes teljesítmények álltak, figyelmünket mégis a vörös szőnyegen megjelenő celebek terelték el. Bár mindegyikük fantasztikusan nézett ki, Vera Wang volt az, aki igazán az esemény fénypontjának számított.

Wang, aki nyáron tölti be a 74. évét, a vállát szabadon hagyó, fehér köpenyben jelent meg, ami semmit sem takart lenyűgöző alakjából. A minimalista ruha remekül mutatott a tervezőn, nem csoda, hogy a közösségi média is kifejezte iránta csodálatát.

A kommentekből kiderül, hogy a nyilvánosságot lenyűgözte Wang fiatalos kinézete:

Ami Vera Wang szépségápolási módszereit illeti, nincs benne semmi bonyolult. Az egyik trükkje, hogy amilyen gyakran csak lehet, fürdőt vesz és babaolajat használ. A hidratálásról sem feledkezik el soha, és természetesen a fényvédőhöz is ragaszkodik. Ezenkívül a mozgásra is odafigyel, legjobban golfozni és kerékpározni szeret.

Wang egyszer reagált a korát meghazudtól kinézetét dicsérő kommentekre: “Persze, jó, hogy az emberek ezt gondolják rólam. Ez nagyon jól esik, és hálás vagyok érte.” Azt mondta, azonkívül, hogy eleget alszik és a munkájából inspirációt nyer, nincs egyéb titka a fiatalságának.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét