Jane Fonda, az őszinteségéről ismert ikonikus színésznő olyan kijelentést tett, ami azonnal felkavarta az online médiát. Nemrég egy interjúban elárulta az egyik randiszabályát, amire sokan felvonták a szemöldöküket. A 86 éves színésznő ezúttal sem foglalkozik a normákkal, és a szerelemről, kapcsolatokról alkotott véleményével újra a címlapokra került.

Az interjúban Fonda bevallotta, hogy ha a 80-as éveiben járva szeretője lenne, az biztos nem lenne idősebb 20 évesnél. Hogy miért? “Mert nem szeretem a ráncos bőrt” – felelte.

Az interjú közben a választ hallva mindenki nevetésben tört ki, ám Fonda komoly maradt, nem viccelt a véleményével. Az interjú villámgyorsan bejárta az internetet, szép számmal érkeztek rá reakciók és kritikák is.

Sokaknak tetszett Fonda merészsége, és néhány bevallották, ők is osztják a véleményét, többen a humorát értékelték.

Fonda sosem félt nyíltan beszélni a magánéletéről. 2018-ban elárulta azt is, hogy már nem érdekli a randizás, 2021-ben pedig újra elmondta, hogy nem vágyik romantikus kapcsolatra.

Az öregedéssel és a párkapcsolatokkal kapcsolatos társadalmi normákat folyamatosan megkérdőjelező színésznő a romantika nélküli élet mellett döntött.

Karrierjében fantasztikus évtizedekkel a háta mögött Fonda beszélt a “felnőttségről” is. Egy interjúban hangsúlyozta, hogy fiatalabbnak érzi magát 84 évesen, mint a 20-as éveiben, és ezt a “fiatallá válás” élethosszig tartó törekvésének tulajdonítja.

A fiatalság szerinte egy könnyed és gondoktól mentes állapot, de szerinte fontos a jelenben élni, és elfogadni az élet bizonytalanságait. Hozzátette, idősebbnek lenni azt jelenti, hogy megértjük, mi az igazán fontos az életben.

Szerelmi életével kapcsolatban 2018-ban elmondta, hogy nála “bezárt a bazár”, három házassággal a háta mögött végzett a randevúzással. Utolsó kapcsolata 8 évig tartott a zenei producer Richard Perryvel, akivel 2017-ben baráti viszonyban váltak el egymástól.

Miután már háromszor volt férjnél, Fonda magánélete mindig is az érdeklődés középpontjában állt. Nyíltan beszél a kapcsolatairól és az öregedésről, és továbbra is megkérdőjelezi a társadalmi elvárásokat.

Jane Fonda élete és őszintesége felkelti az emberek érdeklődését. A maga módján csinálja a dolgokat, megmutatja, hogyan legyünk hűek önmagunkhoz. A szerelemről, a boldogságról, az öregedésről alkotott elképzelései megmaradnak bennünk, túlmutatva a hollywoodi hírnevén.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét