A 95 éves Bert Edlin akaratlanul is szenzáció lett TikTokon. Újonnan szerzett online hírneve annak köszönhető, hogy unokája, Rachel Powell esküvőjén “virághordó nagypapaként” játszott fontos szerepet.

16 hónappal az esküvő előtt Bert életveszélyesen elesett, és nem kapott biztató híreket az orvosoktól. Unokája, Rachel Instagramon mesélt a komor jóslatokról, elárulta, az orvosok nem hittek nagyapja felépülésében, abban, hogy újra fog tudni egyedül járni, enni vagy beszélni. Miközben a beszédképtelenséggel küzdött, Bert egy cetlit adott át Rachelnek, amire leírta, hogy mennyire szeretne ott lenni az esküvőjén.

Minden viszontagság ellenére Bert elindult a felépülés 16 hónapon át tartó útján, dacolva minden eséllyel. A TikTokon is megosztott videón látható, ahogyan Bert teljesíti az ígéretét, amit a legkilátástalanabb helyzetben tett. A videó gyorsan bejárta a közösség médiát, Bert pedig hamarosan online sztár lett.

Ebben a megható történetben Bert a kitartás szimbóluma, aki bizonyította, hogy az életkor és a nehézségek sem állhatják útját elszántságának. A videóban nem csak Bert győzedelmeskedése az érdekes, de az az új trend is, hogy a virághordó kislányoktól a virághordó nagypapapák lopják el a reflektorfényt. Bert aranyos megjelenése az esküvőn virághordó nagypapaként extra örömet vitt az esküvőbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel Pitman (@rachelpitman13) által megosztott bejegyzés

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét