A szerelem is változik az idők során. Régen az embereknek kevesebb lehetőségük volt megválasztani, hogy kivel házasodnak össze, főleg a kis közösségekben. Mostanában azonban a szerelem az egyéni választásról és szabadságról szól. Ez emlékeztet arra, hogy a szerelem is velünk együtt fejlődik.

Legyen szó jelentős korkülönbségről vagy két különböző életszakaszban lévő emberről, a szerelem minden akadály ellenére is virágba borulhat. Az őszinte szeretet és igaz kapcsolat mellett az életkor irrelevánssá válik.

Gyakran halljuk, hogy a szerelemben nem számít a kor és nincsenek határok.

Co Ngan, a 29 éves vietnámi modell hozzáment Wynn Katzhoz, a 75 éves Los Angeles-i milliárdoshoz. Szerelmük Instagramon kezdődött, ahol Co Ngan felvette a kapcsolatot Wynnel, a Rough Roses márka tulajdonosával és tervezőjével. Később személyesen is találkoztak Wynn egyik üzleti útja során Vietnámban, és azonnal egymásba szerettek.

Kapcsolatukban voltak hullámvölgyek.

A rengeteg szakítás ellenére a pár végül házassággal szilárdította meg szerelmét. Co Ngan hisz benne, hogy Wynn a lelki társa: “Ő életem szerelme, ebben biztos vagyok.”

Kapcsolatukat kemény kritikákkal illették, a modell bántó és megalázó kommenteket kapott.

A kommentek általában egy dologról szóltak: “Téged kizárólag a vagyona érdekel.” “Csak arra számítasz, hogy örökölni fogod a vagyonát.” Mások pedig azt írták: “Aranyásó vagy!”

Sosem voltak hátsó szándékai.

Co Ngan azonban hevesen védi magát a kritikákkal szemben: “Számomra ez mindig is a szívről szólt. Igazán szeretem őt.” Híres modellként és celebként anyagilag biztos helyzetben van, és saját magának is megengedheti a luxust anélkül, hogy párja vagyonára kellene támaszkodnia.

A pár sokszor posztol TikTokon vicces videókat válaszul a gyűlölködő kommentekre.

@cokimngann Replying to @kohah thanks for warning me 🤎 #couplecomedy #couplestiktok ♬ original sound – Shumirun Nessa

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét