A kapcsolatuk eleve kudarcra volt ítélve, legalábbis a többség véleménye szerint. Tony és Lexy Thomas azonban sosem hallgattak másokra, szerelmük pedig virágba borult. A hab a tortán pedig az, hogy a férfi nem hezitált és örökbe fogadta az összes gyereket, akik újdonsült felesége előző házasságából születtek. A következőkben megismerheted a történetüket és azt, hogy a pár hogyan bizonyította be a kétkedőknek, mekkorát tévedtek.

A boldog pár egy randi appon ismerte meg egymást.

Tony és Lexy Thomas egészen új szintre emelték a randizást. Történetük tanulólecke mindenki számára, aki szkeptikusan áll hozzá az online született és távolsági kapcsolatokhoz. A páros egy boldog családot hozott létre hivatalosan is, miután Tony adoptálta felesége előző házasságából származó 6 gyermekét.

Tony és Lexy egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg. Ez néhány hónappal azután történt, hogy Lexy, a háztartásbeli anyuka először regisztrált. Akkoriban Kentuckyban élt, már akkor is hatalmas családdal. Lexy fiai a 16 éves Elijah, a 15 éves Isaiah, a 14 éves Ethan, a 12 éves Sheldon, a 10 éves Simeon és a 7 éves Iridius.

Igaz szerelem első látásra.

A pár online randizásba kezdett, kapcsolatukból pedig hamar valami nagyobb dolog fejlődött. Tony és Lexy távkapcsolatba kezdtek, ami lassabban halad előre. Aztán egy nap Tony végül úgy döntött, repülőre száll, és megnézi Lexyt, valamint a fiait Kentuckyban.

Tony és Lexy azonnal egymásba szerettek. Sokan biztosak voltak benne, hogy a kapcsolatuk nem fog működni. Lexy elárulta, hogy az esélyek valóban nem nekik kedveztek.

Lexy még mindig igazi csodának tartja a szerelmüket.

Lexy egy TikTok-videóban beszélt a kapcsolatukról. A videóban fotók láthatók a párról, Lexy pedig elmagyarázza, hogy miért voltak sokan szkeptikusak a szerelmükkel kapcsolatban, és miért tartja a kapcsolatukat valódi csodának.

Hangsúlyozta, hogy az esélye annak, hogy együtt maradnak, valóban nagyon aprócska volt. Lexy, a 6 gyermekes anyuka Kentuckyban élt, Tony, egy szinte már felnőtt lány édesapja pedig 863 mérfölddel odébb, Floridában lakott. Lexy elmesélte, hogy szinte senki nem hitt abban, hogy a dolog működhet, mégis sikerült. Majd a kommentekben megosztotta azt is, hogy ez mindkettőjük számára elég nagy utazás volt, de újra belevágna Tonyval, aki végül a férje lett.

Az örökbefogadás új szintre emelte a kapcsolatukat.

Nem csak Lexynek vannak gyermekei az előző házasságából. Tonynak is van egy 21 éves lánya egy már véget ért kapcsolatából, és meghozta azt a kulcsfontosságú döntést, hogy örökbe fogadja Lexy mind a 6 gyermekét. Az esküvő után az örökbefogadás lepapírozása 4 éven át tartott, de végül ő lett hivatalosan a gyermekek apukája.

A biológiai édesapjuk nincs jelen az életükben, a gyerekek kiskoruk óta nem látták őt, ezért nem volt kérdéses, hogy Tony az összes gyereket örökbe fogadja, kivéve, ha valamelyikük ezt nem akarja. Lexy azonban elmesélte, hogy a gyerekek annyira szeretik Tonyt, hogy kicsit sem hezitáltak, hogy felvegyék-e a vezetéknevét.

Most Tony szerepel az összes gyerek anyakönyvi kivonatában édesapaként. Az egyik gyerek még a kereszt- és középső nevének megváltoztatásához is ragaszkodott, mikor Tony örökbe fogadta. A boldog pár a házasságkötés után kezdte tervezni, hogy az egész család együtt él majd Floridában.

A boldog család tovább gyarapodik, úton vannak az új családtagok.

A párnak azóta született két lánya is, és gyakran posztolnak videókat a családról. Lexy viccesen “szuperfura” férjnek nevezi Tonyt, de bevallja, hogy minden olyan tulajdonság megvan benne, amivel egy számára ideális férfinak rendelkeznie kell.

Mindketten szeretik a rendetlen háztartást és a kaotikus életstílust, amit a rengeteg gyerekkel élnek meg. Nagyon vegyes családnak mondják magukat, de Lexy és Tony gyermekei kétségkívül egy családot alkotnak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét