Az olasz személyi edző A Szikla szinte pontos tükörképe. Az 54 éves Antonio Muratore elmesélte, hogy gyakran megállítják az utcán, annyira hasonlít a hollywoodi sztárra. Hogy ezt a hasonlóságot fokozza, további lépéseket is tett.

Az emberek azt hiszik, magát A Sziklát látják.

Muratore, aki 4 évvel idősebb Dwayne Johnsonnál, megtiszteltetésnek érzi, hogy a sztár hasonmása lehet. “Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy úgy nézek ki, mint Dwayne Johnson, mert ő egy nagyszerű ember, a sportban és az életben is egy bajnok.”

A hasonlóság köztük annyira döbbenetes, hogy az edző elmesélte, gyakran mennek oda hozzá idegenek, hogy fotózkodni szeretnének vele. Mivel élvezi az ilyen helyzeteket, bevallotta, hogy csak néha fedi fel valódi kilétét.

Szeret mosolyra fakasztani másokat.

Muratore elmondta, hogy egészen addig nem vette észre, hogy mennyire hasonlít a sztárra, amíg egy barátja fel nem hívta rá a figyelmét. Ez pedig megváltoztatta az életét. “Elképesztő dolog úgy kinézni, mint ő.”

Az edző elmondta, hogy elég magának való ember, nem igazán szereti, ha a figyelem középpontjában van. Ám az nem zavarja, hogy néha felkelti az emberek figyelmét. “Nem fárasztó számomra, mert szeretem mosolyra fakasztani az embereket.”

Majdnem együtt is dolgozott a sztárral.

Muratore, aki mellékállásban színészkedik is, reméli, hogy szerepet kap Johnson testdublőreként. És hogy a hasonlóságuk még feltűnőbb legyen, 50 tetoválást csináltatott, amelyek megegyeznek a színészével.

Úgy tűnik, hogy erőfeszítései majdnem meghozták a gyümölcsüket, mert Muratore elmondása szerint egy filmben kapott szerepet Johnson testdublőreként, de sajnos a film nem készült el, így nem volt lehetősége találkozni a sztárral.

A hasonlóság megváltoztatta az életét.

Manapság az emberek még gyakrabban tévesztik össze Johnsonnal, főleg a tengerparton, mikor meglátják a tetoválásait. “Egész nyáron úgy érzem magam, mint egy sztár” – mondta.

Muratore elmesélte, hogy mikor nehéz időszaka van, már attól felvidul, hogy az emberek sztárként üdvözlik és ennyire örülnek neki. “Amikor rosszul érzem magam és valaki azt mondja, ‘Nézd, ott A Szikla!’, máris boldog vagyok.”

Muratore thai bokszol, és egyszer szeretne kiállni a sztár ellen. Úgy véli, volna esélye a győzelemre.

“Thai bokszolok, és ha egyszer kiállhatnék ellene, szerintem lenne esélyem. Anyám szerint én nyernék!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét