Az élet bizonyítja, hogy még a legelképesztőbb filmforgatókönyveknek is van valóságalapjuk. Ez történt a következő történetet megosztó nővel is, akinek az élete a feje tetejére állt, miután párja apasági tesztet végeztetett. Kétsége volt afelől, hogy ő a lányuk édesapja. A vizsgálat eredménye mindkettőjüket sokként érte.

A boldog család megrázó hírt kapott.

A 29 éves nő az egyik közösségi oldalon osztotta meg történetét, ami tönkretette korábban boldog családját. 31 éves férje apasági vizsgálatot végeztetett az 5 éves lányukkal. Mindenki legnagyobb döbbenetére a teszt eredménye negatív lett, azaz, nem a nő férje a gyermek biológiai apja.

A lesújtott nő később azt írta, fogalma sincs, mi történhetett. Mióta megérkezett a vizsgálat eredménye, megállás nélkül csak sír. A nő állítja, sohasem csalta meg férjét, szereti őt, főiskola óta együtt vannak, és ő élete szerelme.

Két férfival volt még kapcsolata, de mindkettővel a férjével való megismerkedés előtt. A nő biztos benne, hogy nem lehet más a gyermekük édesapja. Elmesélte, hogy már házasok voltak, mikor aktívan elkezdtek dolgozni azon, hogy gyerekük legyen. Azt sem érti, a férje miért akarta elvégeztetni a vizsgálatot, hiszen sosem csalná meg.

Ettől függetlenül a vizsgálat eredménye negatív lett, a férj pedig most meg van győződve róla, hogy nem ő az apa. A nő nem tudja, hogyan győzze meg párját, hogy a vizsgálat eredménye hibás.

A férj nem volt elragadtatva az eredménytől.

A nő azzal folytatta posztját, hogy az elmúlt hónapokban a férje teljesen megváltozott, mintha egy más ember lenne, mint akihez hozzáment. Rideg és gyanakvó lett. Elkezdte ellenőrizni a felesége telefonját, és nem mondta meg, hogy miért. A nő először megmutatta neki, majd azt mondta, ha nem mondja meg az okát, nem engedi belenézni a telefonjába. A lányukkal is távolságtartó lett.

Órákkal a munkaideje után is bent marad az irodában, a felesége nem tudja, mit csinál. Egyik reggel megvádolta őt azzal, hogy megcsalja, és azt mondta a feleségének, hogy azután végeztette el a vizsgálatot, hogy rájött, a lányuk nem a kék szemű szülők szemeit örökölte. Azt is akarta, hogy a nő kiköltözzön a házból. A nő azonban erre nem volt hajlandó, pedig a férje még a hálószobából is kizárta, így a lánya szobájában kell laknia.

A nő mindent megtett, hogy bizonyítsa hűségét férje iránt.

A nő idegei kikészültek ettől a helyzettől. Teljesen biztos volt benne, hogy sosem volt hűtlen a férjéhez, és minden lehetséges módszert felajánlott neki ennek a bizonyítására. Készített egy listát, hogy milyen teszteket akar elvégeztetni, és végül megegyezésre jutottak.

A férje azt mondta, még mindig szereti a lányukat, és megígérte, hogy nem zárja ki a nőt a hálószobájukból. Mikor a nő megkérte, hogy ölelje át, azt is megtette, de még mindig érzi, hogy férje nem bízik benne, és képtelen őt meggyőzni. Egyetlen kívánsága, hogy családja olyan legyen, mint régen. Jó feleség akar lenni, támogatni akarja a férjét, és bizonyítani akarja az ártatlanságát.

A csavar a történetben olyannyira döbbenetes, hogy az egész családot sokkolta.

A nő így folytatta történetét: “Elvégeztettünk néhány vizsgálatot. Vérvizsgálat volt neki, nekem és a lányunknak is, kimérizmus-elemzésre is volt időpontunk, de azt végül lemondtuk, mert kiderült – amit néhányan már sejthettek –, hogy a lányom nekem sem a biológiai gyermekem.”

Ez a hír annyira döbbenetes volt, hogy mindketten sokkot kaptak tőle. Egy rendőr érkezett hozzájuk, felvette a vallomásukat, és be akarják perelni a kórházat, ahol a nő szült. Nem tudja, mi történt a vér szerinti gyermekével, ez az egészben a legborzalmasabb. A férjét visszakapta, de az egész élete fenekestül felfordult. Fél, hogy elveszik tőlük a lányukat, ugyanakkor azt is tudni akarja, hol van a biológiai gyermekük, és minden rendben van-e vele.

A nő beszámolt a fejleményekről is.

A nő frissítette posztját. A posztot a 3000 követőjének szánta, a videókat készítő YouTube-osoknak és a Titkoktól a Tumblrig mindenkinek, aki tanácsot adott neki.

A férjével sikerült megtalálniuk a vér szerinti lányukat. Nevelőotthonban volt. A kórház, ahova szállították, nem a legjobb környéken volt, és egy olyan család vitte haza, akiket végül vizsgálat alá vontak. Mikor bebizonyosodott, hogy a gyermek nem a vér szerinti gyermekük, elvették tőlük és nevelőotthonba helyezték. A nő és a férje azonnal elkezdték az örökbefogadási folyamatot.

Lányuk és a testvére is velük marad, még mindig nagyon szeretik őt, és ő is nagyon örült a testvérnek.

Azt tervezik, hogy elköltöznek a városból. Találtak egy csodás helyet, jó iskolával néhány állammal odébb. Az új házban bőven lesz hely a kibővült család számára.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét