Ahogy a mondás tartja, “a szerelem a legváratlanabb helyeken bukkanhat fel”, és ezt példázza az Embley-Nielson család története is. Ők világszerte sokakat inspirálnak a vegyes orientációjú házasság elfogadására.
A szokatlan szerelmi történetek magukkal ragadnak minket, ahogyan a következő is.

Szerelem volt első látásra.

Matthew Nielson egy odaadó és szenvedélyes meleg apuka, akinek Brynn Embley a felesége. Van két gyönyörű gyerekük, Guinevere és Amandine.

Egy társasági összejövetelen figyeltek fel egymásra. Matthew csupaszív mosolya azonnal levette Brynnt a lábáról. Rögtön érezték a köztük lévő különleges kapcsolatot, közös érdeklődési köröket is azonnal találtak. Mindketten imádják a Harry Pottert, és a társadalmi problémákról is egyformán gondolkodnak.

Néhány izgalmas randi és kalandok után Matthew úgy érezte, eljött az idő, hogy elmondja Brynnek, hogy meleg. Meglepő, de Brynnt ez egyáltalán nem sújtotta le. Valójában nagyon örült neki, hogy a férfi az eltérő szexuális orientációja ellenére is vele tölti az idejét. Ebből is tudta, hogy köztük őszinte szeretet van.

Néhányan felháborodtak, mikor megtudták az igazságot a kapcsolatukról, a barátok és a családtagok azonban elfogadták, hogy szeretik egymást és boldogok. Sok embert motivált ez, voltak, akik meg is köszönték a megerősítést.

“A szexualitásról beszélni fontos és szükséges része az életnek. Része annak, akik vagyunk.”

Voltak hullámvölgyek, szívet tépő fájdalmak és egymásra találások, de a szerelem köztük sosem múlt el, a szikra sosem hunyt ki. Néhány hónap együttlét után Utah államban összeházasodtak.

Sok kétségük merült fel a kapcsolatukat illetően a saját meggyőződésük és a társadalmi kérdések miatt. Elkezdtek azon töprengeni, vajon működhet-e a házasságuk fizikai vonzalom és testi közelség tekintetében. Más területeken teljes volt köztük az összhang, érdeklődési köreik és utazás tekintetében is jól megértették egymást.

Úgy látszik, a közös szenvedély a könyvek és az utazás iránt nagyon sokat számít egy kapcsolatban.

Minden házasságban vannak problémák. Vannak, akiknek több, vannak, akiknek kevesebb jut ezekből, de a legfontosabb, hogy az egymás iránti szeretet és tisztelet legyőzzön mindent. Amíg ez megvan, addig bármin felül lehet emelkedni, akár még a legszokatlanabb kapcsolatokban is.

“A legszeretetteljesebb dolog, amit Matthew valaha mondott nekem, hogy mindazok közül, akiket valaha ismert, én vagyok az egyedüli, akire soha nem unt rá. Ez a fajta összeillőség pedig nem mindennapos.”

Nagyon sokat tanultak egymásról és az LMBTQ közösségről, ezért úgy döntöttek, tudásukat megosztják másokkal is. Létrehoztak egy nyilvános Instagram-oldalt, ahol bárki nyomon követheti az életüket.

“Számunkra nagy öröm, hogy az üzenetünk által segíthetünk másoknak, hogy megtapasztalják azt a megerősítést és szeretetet, amiben eddig nem lehetett részük.”

Béke, kedvesség és elfogadás – ez a szeretet igazi megnyilvánulása.

Két gyermekükkel Michiganben élnek. Továbbra is szeretnék megosztani szeretetüket, életüket a világgal abban a reményben, hogy egyszer mindenki életében jelen lesz az egyenlőség és a béke.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here