Khloé Kardashian nemrég osztotta meg, hogy exe és gyermekeinek apja, Tristan Thompson három apasági vizsgálatot is végeztetett. Ezzel akarták megerősíteni, hogy ő legkisebb fiuk, Tatum édesapja, nem pedig öccse, Rob Kardashian, a Tatum és Rob között fennálló, hihetetlen hasonlóság ellenére.

Khloé a 2024. május 7-én megjelent podcastjában elmondta, hogy aggódott Tatum és Rob között mind külsőben, mind viselkedésben fennálló, elképesztő hasonlóság miatt. Mivel Tatum béranyától született, Khloéban felmerült, hogy az ügynökségnél esetleg összekevertek valamit. “A fiam úgy néz ki, mint az öcsém” – mondta, és elárulta, hogy rá is kérdezett Robtól, esetleg nem járt-e meddőségi klinikán.

Tristant eléggé zavarta ez a gondolat. Khloé ennek kapcsán viccesen hozzátette: “Ebben a családban már semmin sem tudok meglepődni, de azért ez elég durva lenne.”

A nehézségek ellenére – beleértve azt, hogy kiderült, Tristannak titokban van még egy gyermeke – Khloé apaként csodálja Tristant. Szerinte fantasztikusan bánik a gyermekeikkel, az 5 éves True-val és a 21 hónapos Tatummal. “Követ el hibákat, de remek fickó – jegyezte meg Khloé. – Mi nem egymásnak lettünk teremtve, de az biztos, hogy ő arra teremtetett, hogy a gyermekeim apja legyen.”

A 33 éves Tristannak van két másik fia is, a 7 éves Prince Jordan Craigtól és a 2 éves Theo, akinek édesanyja Maralee Nichols. Khloé így beszélt Tristan apai szerepéről: “Sok apát láttam, akik nem vettek részt a gyermekeik életében. Hálás vagyok, hogy nálunk része a gyerekek mindennapjainak, még akkor is, ha nem él velünk.”

A 39 éves Khloé a magánéletét tekintve most a gyermekei nevelésére és Tristannal a szülői feladatok megosztására koncentrál. Nyitott arra, hogy a jövőben újra randizzon, de nem szeretne elkapkodni semmit. “Készen fogok állni a randizásra. Csak nem tudom, hogy ennek most van-e itt az ideje” – tette hozzá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét