A terhesség után formába hozni magunkat igazi kihívás. Még inkább az, ha közben egy idegen illet kéretlen megjegyzésekkel az öltözködésünkre vonatkozóan. Kylen Suttner, a fiatal anyuka élte át ezt az edzőteremben egy olyan embertől, aki szerint az öltözéke nem volt megfelelő. Beszámolója villámgyorsan bejárta a TikTokot. Suttner tökéletes választ adott az idegennek.

Kylen Suttner fiatal anyuka és fitnesz influenszer.

A 21 éves Kylen Suttner fitnesz influenszerként 2021-ben kezdte karrierjét Instagram-posztokkal. Azóta már több mint 10.000 követője van, TikTokon pedig közel félmillió. Egy kisfiú anyukája, és a szülés utáni edzésével, valamint más fitnesz kihívásokkal kapcsolatban teszi közzé posztjait.

Az egyik szokásos edzés alkalmával kellemetlen megjegyzést kapott egy idegentől.

A fiatal influenszer éppen az edzése közepén tartott, mikor egy idegen odament hozzá. A nőnek nem tetszett, hogy Suttner sportmelltartót visel. “Komolyan azt gondolja, hogy ebben járkálhat az edzőteremben?” – ez volt az első dolog, amit az idegen mondott Suttnernek.

Suttner tökéletes választ adott neki.

Bár először meghökkent, Suttner egyszerű igennel válaszolt a kérdésre. A nő azonban nem hagyta ennyiben, és tovább kezdte sorolni, hogy mi kivetnivalója van még Suttner öltözetével kapcsolatban. Szerencsére a párbeszéd hamar véget ért, de a nő még hozzáfűzte: “Legközelebb vegyen fel egy pólót.”

A videó több ezer lájkot és támogató kommentet kapott TikTokon.

@kylensuttner guess it’s time to build a home gym #gym #gymkaren #publicgym #publicgyms #postpartum #postpartumbody #postpartumrecovery #gymtime #workout #liftingweights #publicgymproblems #publicgymprobs #publicgyms #karen #karenvideos #karensgoingwild #karensoftiktok #karentok #karensgonewild #karenontheloose ♬ original sound – Kylen Suttner


Kylen Suttnernek sikerült felvételt készítenie az esetről, amit közzétett TikTok-csatornáján. Rajongói értetlenül álltak a szokatlan helyzet előtt, és azon tűnődtek, vajon az idegen miért gondolta úgy, hogy joga van Suttner öltözködésébe beleszólni. “Nagyon jól kezelted. Nekem nem ment volna. Nagyon sajnálom!” – írta az egyik kommentelő, míg másvalaki ezt fűzte hozzá: “Szó szerint meg vagyok döbbenve! Mekkora szemtelenség volt a nő részéről, hogy ezt mondta?!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét