Alin és Maria számtalan bírálatot kaptak a köztük lévő tetemes súlykülönbség miatt. Még arra is rákényszerültek, hogy eltitkolják a szerelmüket. Alin bevallotta, hogy a kapcsolatuk kezdetén volt benne egy “mentális gát”, amikor még aggódott amiatt, hogy mit gondolnak mások. A pár azonban ma már őszintén osztja meg történetét a közösség médiában, bizonyítva ezzel, hogy a szerelem nem ítélkezik.

A kapcsolat kezdete igazi kihívás volt Alin számára.

Ahogyan az manapság már egyre gyakoribb, Alin és Maris is a közösségi médián keresztül ismerték meg egymást. A férfi nyíltan beszélt arról, hogy korábban sosem volt kapcsolata plus size méretű nővel. “Egyesek el sem tudják hinni, hogy tényleg tetszünk egymásnak, és sokan azt hiszik, hogy fura vagyok. Igazából viszont mindig is tetszettek a nagyobb nők, de korábban még eggyel sem volt kapcsolatom.”

“Az elején ezért nehéz volt elfogadnom ezt a kapcsolatot. Tudtam, hogy tetszik nekem Maria, de ezt nem akartam kimutatni neki, mivel féltem az ítélkezéstől. Volt bennem egy mentális gát, azt gondoltam, az emberek durvák lesznek majd Mariával” – mesélte történetüket Alin.

Közel egy évig tartotta titokban a kapcsolatukat. Maria számára azonban ez nem jelentett gondot, hiszen már hozzászokott. “Az évek során rájöttem, hogy sok férfi szereti a nagydarab nőket, de párkapcsolat szintjén nem kötelezik el magukat, mert nem akarják, hogy elítéljék őket” – mondta Maria.

A gyűlölködés ellenére folyamatosan bizonyítják, hogy a szerelem nem ítélkezik.

Alin mostanra megváltoztatta a hozzáállását, sokkal nyíltabb lett. Bár a kapcsolatukat a család és a barátok támogatják, még mindig sok negatív véleményt kapnak az utcán és online is. Alin azt mondja, ezek a kommentek nem bántják őt. “Én tudom az igazat. Szerintem ő gyönyörű. Büszke vagyok a kapcsolatunkra, és ezen senki sem tud változtatni.”

“Az emberek azt gyanítják, hogy etet engem, hogy hizlaljon – mondja nevetve Maria. – De semennyit nem híztam, mióta vele vagyok.” Azt is bevallja, hogy a negatív megjegyzések már kevésbé hatnak rá azután, hogy éveken át ezek célpontja volt. “Azt hiszem, nagyon fiatalon magabiztossá váltam.”

Alin ruhákat készít szerelmének, így mindig csinos lehet.

Maria elmesélte, hogy nehezen talál ruhát magának. De Alin kreatív megoldást talált erre a problémára. 30 nap alatt megtanult varrni, hogy ruhákat készíthessen szerelmének.

“Azt akartam, hogy gyönyörűnek érezze magát és szép ruhái legyenek” – mondta. Maria hozzátette: “Imádom, hogy Alin készíti a ruháimat. Ha van bármi, amit üzletben nem tudok megvenni, akkor megkérem, hogy varrja meg nekem.”

A pár azt is elárulta, miért döntöttek úgy, hogy megosztják történetüket a közösség médiában: “Remélem, hogy lesz, aki látja és tudja, hogy rendben van, hogy azt szereti, akit szeret” – mondta Maria.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét