A pszichológusok csupán abból meg tudják mondani, mennyire állsz ellen a változásnak, hogy melyik geometriai formát választod. Ennek oka az, hogy az alakzatokhoz olyan jelentéseket társítunk, mint a stabilitás vagy a változás, ezért közülük azt választjuk, amelyik jobban illik a személyiségünkhöz.
A most következő rövid kvíz segítségével személyiséged fontos részét ismerheted meg. Válaszd azt a háromszöget, amelyik a legjobban tetszik neked, és tudj meg magadról még többet!

Válaszd azt a háromszöget, amelyikkel a leginkább azonosulni tudsz!

1.

A kitűzött céljaidra szegezed a tekinteted. Egyik legfőbb értéked az elszántság. Sokak szerint perfekcionista vagy, és nagyon ragaszkodsz a szabályokhoz, de te tudod, hogy a legjobb módja annak, hogy valamit csinálj, ha azt a kezdetektől jól csinálod. Az emberek ezt tudják is rólad, ezért vagy az életben többnyire sikeres.

2.

Nagyon eredeti személyiség vagy, és ezt nem félsz megmutatni. Az egyik legfőbb érték számodra az igazság, és mindig próbálsz a lehető legőszintébb lenni. Az életet tisztán és pozitív módon szemléled és éled, ezért sokan kérik ki a véleményedet. Tekintélyt vívsz ki magadnak az őszinteségeddel és segítőkészségeddel.

3.

Racionálisan élsz, te vagy a társaságban az intellektuel. Szeretsz mindent kielemezni és aprólékosan megtervezed a dolgokat. Szisztematikus vagy, és bízol a saját képességeidben. A barátaid néha ugratnak azzal, hogy kocka vagy, de tudják, hogy közben törődsz is velük, és hogy tőled kaphatják a legokosabb tanácsokat.

4.

Veled nem jó ujjat húzni, mivel igazi hangulatember vagy. Ha kitűzöl egy célt, elkötelezetten és jó adag magabiztossággal törekszel az elérésére. Nincs semmi, ami az utadba állhatna. Egyesek szerint egy kissé túl heves vagy, de a jól végzett munka miatti elégedettség érzése számodra megfizethetetlen.

5.

Társasági ember vagy, extrovertált személyiség. Bárkivel képes vagy beszélgetést kezdeményezni, és figyelmesen hallgatod, hogy mások mit mondanak. Számodra a legértékesebbek a családod és a barátaid, ezért mindennap próbálsz örömet szerezni nekik. És mivel annyira jó hallgatóság vagy, nem haboznak mindent elmesélni neked.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét