Mikor Priyanka Choprát 2000-ben Miss Worldnek választották, jövendőbeli férje, Nick Jonas még csak 7 éves volt. Édesanyja, Denise nagyon élénken emlékszik arra a napra. Történetük bizonyítja, hogy Priyanka és Nick szerelme valóban meseszerű.

Nick szüleivel együtt nézte a nagy eseményt.

A The Jennifer Hudson Show-ban a 40 éves Priyanka Chopra visszaidézte, hogy 30 éves férje, Nick Jonas nézte őt a tévében már két évtizeddel azelőtt, hogy megismerték volna egymást.

“Ez egy hihetetlen történet” – idézte vissza a sztár, és megosztotta az anyósa, Denise Miller-Jonas által mesélt emléket. Elárulta, hogy az egész család nézte, mikor Chopra megnyerte a Miss World szépségversenyt 2000-ben, amivel kezdetét vette színészi karrierje, hogy Bollywoodból Hollywoodba léphessen át.

Priyanka még kamasz volt.

A színésznő elmondta: “Mikor 17 éves voltam, igazából 18, éppen akkor lettem 18, megnyertem a Miss World szépségversenyt.”

Chopra megjegyezte, hogy még “teljesen gyerek” volt, mikor övé lett a megtisztelő cím. Bevallotta: “Fogalmam sem volt, mit csinálok vagy milyen ez a világ, nem volt sok tapasztalatom.”

Nick még kisfiú volt.

A verseny idején Choprának még sejtése sem volt arról, hogy jövendőbelije is nézi a versenyt családjával együtt a texasi otthonukban.

Priyanka elmondta, hogy anyósa mesélte neki: “Tisztán emlékszem, mert november volt, Nick a Broadwayn volt valamilyen előadáson 7 évesen, és a bátyja is ott volt.” Hozzátette, hogy Nick édesapja imádta ezeket a versenyeket nézni, és hogy “Nick megjött, leült és nézte”, ahogy Priyanka Choprát megkoronázzák a Miss World 2000 szépségversenyen.

Égben írt szerelem.

Mikor arról kérdezték, hisz-e abban, hogy a Jonasszal való kapcsolata a sors által elrendelt volt, Chopra azt felelte: “Talán.”

Hozzátette: “Hiszek abban, hogy az emberek egymásnak vannak rendelve, bármennyi idejük is jusson együtt.” Az egygyermekes anyuka még hozzátette, az emberek azért találnak egymásra, mert közös emlékeket kell létrehozniuk.

Attól kezdve, hogy Priyanka és Nick hogyan találkoztak és milyen nehézségeket küzdöttek le, hogy csodálatos életük legyen, amit együtt építenek, történetük elhiteti velünk, hogy létezik igaz szerelem.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét