Jennifer Lopez nagy meglepetést okozott, mikor elárulta, hogy hivatalos neve Jennifer Affleck lett, miután hozzáment szintén híres választottjához. Azok számára, akik az énekesnőben a független, erős nő megtestesülését látják, a hagyományos nemi szerepek követése kissé elvetemült ötletnek tűnhet. Ezért úgy döntött, egyszer s mindenkorra tisztázza a kérdést.

A Vogue-nak adott interjújában a legendás énekesnő mélyebben is belement abba, miért döntött úgy, hogy felveszi férje vezetéknevét, és foglalkozott az ezzel kapcsolatos vitákkal is. “Az emberek ezután is Jennifer Lopeznek fognak hívni. De a hivatalos nevem Mrs. Affleck, hiszen összetartozunk. Férj és feleség vagyunk.”

Úgy tűnik, egyesek megkérdőjelezik Jennifer feminista hozzáállását, sőt, egyesek szerint Ben Affleck az, akinek meg kellett volna változtatnia a nevét Ben Lopezre. De ennek a puszta gondolata is elképzelhetetlen számára: “Nem! Ez nem hagyományos. Nincs benne semmi romantika.”

Valójában Lopez nagyon hagyománytisztelő, főleg, ha a házasságról van szó, ezért mindent ennek megfelelően akar csinálni. Úgy látja, a férjével közös vezetéknév önmagában erőt ad: “Úgy érzem, ez hatalmas lépés. Tudod, hogy értem? Erősen kontrollálom az életemet és a sorsomat, és erősnek érzem magam nőként és emberként.”

A színésznő azt üzeni a kétkedőknek, hogy boldogabb nem is lehetne a döntésével: “Romantikusnak érzem ezt. Számomra ebben benne vannak a tradíciók és a romantika, talán ilyen típusú lány vagyok” – mondta.

Bár Affleckék ragaszkodnak ahhoz, hogy a házasságuk nagyon hagyományos, mégis van benne egy kis csavar. A szerelmesek közti kötelék ugyanis annyira erős, hogy még egymáshoz passzoló tetoválást is csináltattak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét