Gracie kiskutyaként nem kellett senkinek, de végül szerető családra talált. Túlélte a nehézségeket, és mindvégig reménykedett abban, hogy ő is talál valakit, aki szereti és elfogadja őt olyannak, amilyen. Ismerd meg az ő történetét!

Kitették az utcára.

Amikor Gracie mellső lábak nélkül világra jött, a családja úgy döntött, nem foglalkoznak vele tovább. Az utcán a sorsára hagyták. Később Gracie-t egy állatorvos rendelője előtt találták meg. Tele volt férgekkel, a szeme körül, a mancsain és a farkán hiányzott a szőr.

Hamarosan egy menhelyre került.

Az állatorvos kapcsolatban állt a Mostly Mutts nevű állatmenhellyel, akik hajlandóak voltak segíteni az elhagyott kiskutyán. A menhelyet működtető Turley család azonnal beleszeretett Gracie-be. Először gazdát kerestek neki, de aztán rá kellett jönniük, hogy nem tudnak megválni Gracie-től. Végül ők fogadták örökbe.

Szerető családba került.

A Turtley család szerint Gracie mássága nem ok arra, hogy kevesebb szeretetet kapjon. Ők úgy imádják, ahogyan van, egy csodálatos, játékos, barátságos kiskutyaként.

Mivel már volt tapasztalatuk speciális igényű kutyákkal, Gracie rögtön megszokta az új otthonát náluk. Még szőrös barátokat is talált magának, mozgáskorlátozottsága nem állhatott a közös móka útjába.

Hamarosan barátok vették körbe.

Kedves, barátságos kutyák közé került, akik örömmel fogadták őt. Egyik új barátjának a hátsó lábai bénultak le, a másik pedig 3 lábbal született. Tammy Turley, Gracie örökbefogadója úgy gondolta, biztonságosabb és előnyösebb lenne, ha Gracie kapna egy kerekesszéket, amit a hátsó lábaival mozgathat. Az egyetlen gond az volt, hogy Gracie-nek még sokat kellett fejlődnie, így olyan kerekesszék kellett neki, ami igazítható a kutyus növekedéséhez.

Egy 12 éves önkéntes állt elő a zseniális ötlettel.

Dylan, a 12 éves fiú, aki önkéntesként dolgozott Turley-ék menhelyén, felvetette az ötletet: mi lenne, ha legóból építenének Gracie-nek kerekesszéket? A kísérlet végül sikerrel járt, Gracie ma már boldogan szalad az új járgányával, miután egy kis idő alatt beletanult a használatába. Dylan pedig boldogan épített neki egy újat, mikor az előzőt Gracie kinőtte. Ez már a harmadik kerekesszéke a kutyusnak.

Dylan szorgalma, valamint a Turley család szerető gondoskodása tette lehetővé, hogy Gracie végre boldogan éljen. Facebook-oldala tele van fotókkal, melyek ennek az új, boldog életnek a pillanatait mutatják be. Most, hogy már felnőtt, végleges kerekesszéket is kapott.

Gracie-t az első családja utcára dobta mozgáskorlátozottsága miatt, ám a Turley család tudta, hogy ettől még nem értéktelen, és azóta is olyannak szeretik őt, amilyen.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét