Az énekesnő Grimes gyakran szerepel a címlapokon egyedi öltözködési stílusa és zenéi miatt. Az anyaságról is nyíltan beszél. Rajongóinak bepillantást enged a családjába, és elmondta azt is, milyen változásokat jelentett számára az anyaság, beleértve a hullámvölgyeket is. Elmesélte, hogy az “anya” szóval nem tudja azonosítani magát.

A szülés nagyon különleges volt számára.

A 34 éves énekesnőnek Elon Musktól született az első gyermeke 2020-ban. Az anyává válás a művészetben is sokat segített neki. “A szülés számomra egy újjászületés volt, például művészi értelemben is” – írta.

Várandóssága alatt komplikációk léptek fel, a fizikai munka nagyon nehéz volt számára. Bár azóta írt új dalokat, bevallotta, hogy gyerek mellett dolgozni kihívást jelent számára, és csodál minden anyukát, aki erre képes.

A fia a keresztnevén szólítja.

“Anya” helyett a 2 éves fia, X “Claire”-nek szólítja őt. Grimes szerint ennek az az oka, hogy a fia nagyon figyelmes, és pontosan tudja, hogy az “anya” megszólítás zavarná őt. “Valamiért furcsa érzés anyának lenni” – mondta, majd hozzátette, tiszteli a szót, de ő maga nem tud azonosulni vele.

Elonnal két közös gyermekük van.

A fiuk, X Æ A-Xii mellett van egy lányuk is, Exa Dark Sideræl Musk, aki 2021-ben született béranya segítségével. Röviden Y-nak szólítják, míg első gyermeküket X-nek nevezik. Bár Grimes a lányát először Odysseus Musknak szerette volna elnevezni.

Különváltak, de még mindig szeretik egymást.

A pár 2021-ben hozta nyilvánosságra a szakításukat, de még mindig szeretik egymást. A kapcsolatukról Grimes így beszélt: “Én és E szakítottunk. Ő a legjobb barátom és életem szerelme.”

Milyen különleges néven szólítod a szüleidet? A gyerekeidnek van egyedi nevük?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here