Mikor utazás közben nincs mivel elfoglalnod magad, úgy érzed, az idő csak vánszorog. Ez a kiskutya, aki a gazdájával utazott Londonból Ibizára, biztos akart lenni benne, hogy a szomszédai az út során is jól érzik magukat, ezért a legmókásabb grimaszaival szórakoztatta őket.

Ez a kedves kutya, aki a fotón éppen kiölti a nyelvét, Hexley, aki gazdájával, Ursula Aitchisonnal éppen felszállt az egyik londoni gépre, hogy Ibizára repüljenek. Az út oda általában 2 és fél órás, egy kutyának pedig ez idő alatt is szüksége van a figyelemre. Hexley nem elégedett meg az unalommal, inkább úgy döntött, felkelti a többi utas érdeklődését.

Ott hagyta a gazdáját és elindult más utasokat felfedezi. Hexley leült az előttük helyet foglaló férfi mellé, aki egyáltalán nem bánta, hogy egy szőrös kis utastársa lett.

De amint a gazdi kinyitott egy zacskó rágcsálnivalót, Hexley minden érzéke felébredt. Abban a pillanatban, amint meghallotta a chips ropogását, átdugta a fejét a két ülés között, és a nyelvével próbálta meg elérni a finomságot. Nyála már az ülésre csorgott, a repülőn pedig az összes utas jót nevetett rajta.

Bár a chipsből nem sikerült ennie, ez nem gátolta meg abban, hogy viccesnél viccesebb arcokat vágjon.

Végül visszaült a gazdája melletti ülésre, mikor már belefáradt a közönség szórakoztatásába.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét