A születéskor készült fotók a nyers és valóságos érzelmeit örökítik meg egy nagyon különleges pillanatnak. Néha a fotósnak sikerül csodás pillanatokat elcsípnie, melyek aztán ikonikussá válnak. Ez történt akkor is, mikor Isabela Pereira de Jesus világra jött.

Az újszülöttek általában evéssel, alvással és sírással töltik az idejüket, néha pedig fura grimaszokat vágnak. Ez alól Isabela Pereira de Jesus azonban figyelemreméltó kivétel volt. A legtöbb újszülöttel ellentétben rendelkezett azzal a különleges képességgel, hogy kifejezze magát már a legelső pillanattól kezdve, mégpedig igen látványos módon.

Rodrigo Kunstmann, a fotós elmesélte, hogy a pillanat kevesebb mint pár másodpercig tartott, és nagyon kellett figyelnie, hogy ilyen fotót tudjon készíteni. A születéskor készített fotói többnyire viccesek, de az Isabeláról készült képe volt az, amit felkapott az internet.

Mikor Rodrigo posztolta az Isabeláról készült fotót Facebookon, rögtön záporozni kezdtek a vicces kommentek. Sokan írták, hogy a baba valószínűleg még nem állt készen arra, hogy előbújjon az anyukája pocakjából, és játékosan ugratták az orvost a gyors szülés miatt. A fotó gyorsan körbejárta a közösségi oldalakat és mindenkit megnevettetett. Baba és mama is jól vannak!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét