Kapcsolatukat sokszor bizarrnak, tragikusnak, valószerűtlennek tartják. Ennek oka feltehetően a mozgáskorlátozottsággal kapcsolatos ismeretek hiánya. Hannah és Shane Burcaw szeretnék, ha az emberek kicsit mélyebben is belelátnának a kapcsolatukba, és rájöjjenek, hogy a szerelmük semmiben sem különbözik a többi párétól.
Ez a történet a boldogságról és a támogatásról szól. Téged is inspirálhat, és visszaadhatja a hitedet az igaz szerelemben. Ismerd meg ezt az igazán különleges párt!

Kapcsolatuk a legelejétől különleges volt.

Shane és Hannah kapcsolata már több mint 6 éve tart. Shane gerinc eredetű izomsorvadással született és 2 éves kora óta kerekesszékben él.

Feleségét, Hannah-t azután ismerte meg, hogy a lány interneten írt neki. Azóta elválaszthatatlanok.

Szerelmük rengeteg nehézséget túlélt már.

2020 szeptemberében házasodtak össze, de az elejétől kezdve számos nehézséggel kellett szembenézniük “felemás” kapcsolatuk miatt.

Egy interjúban Shane elmesélte, hogy az emberek sokszor azt hiszik, Hannah az ápolója vagy a gondozója, róla pedig azt gondolják, képtelen az önálló életre. Úgy döntöttek, hogy YouTube-csatornát indítanak kettejük történetéről, és dokumentálják az életük különböző mozzanatait, hogy mindenki láthassa, teljes és boldog életet élnek.

Kapcsolatuk hatására sokak véleménye megváltozott.

Shane és Hannah csatornájának immár több mint 900.000 feliratkozója van, számuk pedig folyamatosan nő. Egyre több pozitív és az elfogadásról szóló üzenetet kapnak. Sokak számára jelentenek ők ketten inspirációt.

“A kémia köztük csak úgy sugárzik, és nagyon szórakoztató nézni őket. Nem követek sok YouTube-csatornát, de amióta őket először láttam, azóta rendszeresen nézem a videóikat. Minden videójukat imádom” – mondta az egyik rajongójuk.

A szerelem és a támogatás mindkettejük életét jobbá tette.

Egyik interjúban arról beszéltek, hogy köztük is vannak viták, mint bármely más párnál.

“Hannah és én is nagyon heves természetűek vagyunk, makacsok. Szóval, ha én pizzát akarok enni, ő meg szusira vágyi, abban biztos lehetsz, hogy vita lesz belőle. Lassan tanulom azt az aranyszabályt, hogy a barátnőmnek mindig igaza van, mindegy, hogy miről legyen szó” – mondta Shane

Ettől eltekintve azonban annyi szeretet és kölcsönös megértés van köztük, hogy senki sem érzi magát háttérbe szorítva. “Életemben először érzem, hogy nem vagyok teher, mert Hannah teljesen odavan értem és nem teherként kezel” – tette hozzá Shane.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét