Patricia Pouncey beszámolt egy édesanya legrosszabb rémálmáról, mikor elvesztette lányát 12. gyermekének szülése közben. A váratlan tragédia teljesen összetörte, de erős és szerető anyaként Patricia gyorsan összeszedte az erejét, hogy szárnyai alá vegye összes unokáját, és egyben tartsa a családot.

Egy anya mérhetetlen bánata.

Patricia mély gyásza szeretett lánya, Nikita elvesztése miatt sokkal is párosult, hiszen a szörnyű eseményt senki sem láthatta előre.

Nikita egyedül ment a kórházba, hogy megszülje 12. gyermekét. Édesanyja nem tudta elkísérni, mert otthon kellett maradnia, hogy gondoskodjon a 11 unokájáról.

Minden olyan gyorsan történt.

A kórházban a 35 éves nő arról tájékoztatta családját, hogy magas vérnyomással kezelik, mielőtt császármetszést hajtanak végre rajta. Mikor a család már órák óta nem hallott hírt róla, Nikita testvére bement a kórházba, hogy megnézze őt.

Másnap reggel a családnak azt mondták, hogy a kisfiú, Nathaniel egészségesen született, de az orvosoknak meg kellett operálniuk Nikitát, mert egy laza öltés miatt erősen vérzett. A fiatal nő eközben hunyt el.

A dolgok még mindig homályosak az összetört szívű anyának: “Rengeteg kérdésem van. Mindvégig azt kérdezem magamtól, vajon mi nem sikerült.”

Patricia nagyon bánja azt is, hogy nem ment be lányával a kórházba, és minden édesanyának azt üzeni: “Soha, de soha nem kövessék el azt a hibát, amit én, hogy egyedül hagyják kórházba menni a gyermeküket. Jobban kell arra figyelni, hogy mi folyik odabent.”

Azt teszi, ami a legjobb a gyerekeknek.

A gyász ellenére Mrs. Pouncey próbál erős maradni, hogy felnevelje 12 unokáját, akik közül a legfiatalabb 4 hónapos, a legidősebb pedig 19 éves.

Nagyon hálás a rengeteg támogatásért és adományért, aminek összege meghaladja a 80.000 dollárt. Patricia ebből tudott vásárolni egy nagyobb házat és egy megbízható autót a család számára.

Nikita testvérei, köztük nővére, Knox szintén segít elhunyt testvére gyermekeinek felnevelésében, hogy együtt maradhassanak. “Én, az édesanyám és a testvéreim mindent megteszünk, hogy ez így legyen – mondta. – A gyerekek tudják, hogy most jónak kell lenniük. Nincs más választásunk. Lehetetlen, hogy szétválasszák őket.”

Patricia azt szeretné, hogy elhunyt lányára úgy emlékezzenek, mint egy szerető, odaadó nőre, aki szerette a zenét, imádott frizurákat készíteni és a családjával lenni.

Patricia unokái iránti odaadása emlékeztet arra, hogy egy nagymama szeretete határtalan.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét